Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőmnél hogyan székeljek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnél hogyan székeljek?

Figyelt kérdés
SOS, gyorsan válaszoljatok! Nagyon rámjött a kakilás, jól b iskajáltam fájdogal hasam, folyton pukizok h ne hallja, szülei kint ulnek a nappaliban és onnan nyílik a klotyó, hogy menjek mégis elintezni most a dolgom? Nincs Kinti wc...hiányzik za otthonom

#szex #barátnő #WC #elromlottnap
2020. márc. 21. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel a barátnőd és a szülei is szartak ma, úgyhogy nézz nyugodtan a szemünkbe. Szerintem sejtik, hogy te is szoktál. A felnőttek ebből nem csinálnak ügyet, emiatt ne parázz. Csak használd a kefét, ne hagyj mocskot magad után.
2020. márc. 21. 20:05
 12/21 anonim ***** válasza:
86%
Levegót se veszel, ha náluk vagy?? Ugyanolyan életfunkció a sz.rás is... :-))
2020. márc. 21. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Sírok rajtatok :D

Szarj more mindenki szokott szarni aki nem az hazudik

Bár az a negyven perc nekem durva azért

Hát az egy komplett tanóra xdd

2020. márc. 21. 20:21
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Nyugodtan tedd ki a barna macit, a barátnőd talán büdösebbet szarik mint te 🤣
2020. márc. 21. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
91%
Azóta beszartál?
2020. márc. 21. 20:29
 16/21 anonim válasza:
100%
Keress egy bokrot és nincs probléma.
2020. márc. 21. 20:53
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Sikerült elintézni dolgomat. Megkönnyebbültem, jöhet a zsex mostmár, nyugodtabb vagyok. :D Tök természetes ez is. Köszönöm, hogy segítettetek, jó emebrek vagytok. ;)
2020. márc. 21. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Most mindenki megkönnyebbült, hogy sikerült megoldanod a dolgot 😄

Azért jobb lenne ha szex előtt kimosnád a valagad mert seggszaggal elronthatod ezt az ígéretes éjszakát 🤣

2020. márc. 21. 21:15
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi papirral kitöröltem szépen, lehet volt kis sáfréányfolt a boxeron de befele forditottam mikor levettem xd majd taskamba :D eleg ha o megmossa cuki popojat za enyém tabu :P meg vanank neki ilyen hüyle illoolajai szoval ezek szagat erezni aktus kozben :P ;) :D Kösz iaz eszrevetelt egyutt furodtunk igy popot mosni nem volt alkalmam mikor irtam kérdest épp a noverevel telefonalt na mondom gyors megkérdezem h kéne okosba elintezn inagymelomat hala nektek sikerult tok kényelmes awc-jük am :P
2020. márc. 21. 23:05
 20/21 anonim válasza:
100%
Szerintem, semmi olyan nincs ebben a dologban. Jó persze kínos az első télényleg, de hát azért csinálták a mellék helyiséget. Inkább menj el, mint hogy befosol... Na az kínos
2020. márc. 22. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!