Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm fiú barátja az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm fiú barátja az őrületbe kerget?

Figyelt kérdés

Okés, szóval a baránőmmel már 5 hónapja együtt vagyunk, és van ez a srác (hívjuk most Eleknek), aki próbálja megfúrni az egészet, eleinte nem vettem komolyan de ahogy telik az idő és még mindig, folyamatosan bepróbálkozik....

Kezdjük az elején. Elek szerelmet vallott a barátnőmnek (még előttem egy pár hónappal), a barátnőm elutasította, és azt mondta neki legyenek barátok.

Aztán jöttem én. Összejöttünk, és megbeszéltük, hogy vannak fiú barátai (fiús osztályba jár), és én mondtam, hogy persze, nincs ezzel semmi go

2020. márc. 21. 00:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Elméletileg kitöröltem, mert félrenyomtam, és így nem tudtam végig írni. De ahogy látom nem törölte le... Valaki help
2020. márc. 21. 00:37
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Az alapból elég gáz, ha a barátnőd fiú "barátja" szúrná a csajod, ő meg letudja ezt egy "legyünk barátok" dumával. :D Attól a csávó érzései nem fognak változni. Ezt egy kis ésszel a barátnődnek is tudnia kéne.
2020. márc. 21. 01:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet kerdest torolni:(
2020. márc. 21. 01:29
 4/5 anonim ***** válasza:
28%
A barátnőd valszeg megcsal. Főleg úgy hogy tisztában van vele hogy Elek szereti, ő még ilyen idióta szöveggel szerel le téged hogy csak barátok... Lapát
2020. márc. 21. 07:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondd meg a barátnődnek, hogy szerinted "Elek" próbál közétek állni. Neki is be kellene látnia, hogy nem működhet a barátságuk, ha a srác szerelmes belé. Ezzel nem azt mondom hogy semmilyen esetben sem működhet, de ebben látszik, hogy nem.
2020. márc. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!