Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalom helyreállítása hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és múlt héten valahogy arra jutott hogy nekem tetszik a bátjám barátnője. Hiába mondom neki hogy csak ő az akit szeretek nem hajlandó belátni hogy így is van. Emiatt azt mondta nem bízik bennem pedig csakis őt szeretem és csak ő tetszik senki más. Szükségem lenne tanácsra mert nem akarom elveszíteni őt, akit még magamnál is jobban szetek.2020. febr. 29. 16:14
1/4 anonim válasza:
Helyesírás katasztrófa! (bátjám)
2/4 A kérdező kommentje:
Kélrek titeket ez nagyon fontos nekem
2020. febr. 29. 17:53
3/4 anonim válasza:
Ülj le vele, és kérdd meg, hogy mondjon egy okot arra, ami miatt ő elvesztette a bizalmát irántad. Ha nem csináltál semmit, akkor csak kérdd meg, hogy ne lásson többet a dolgok mögé, mert rosszul esik neked, hiszen szereted őt.
Továbbá emellett kérdezdd meg tőle azt is, hogy mi miatt érzi úgy, hogy neked tetszene rajta kívül más is.
Mert lehet esetleg nem érzi magát annyira szépnek, mint a többi lány, és olyankor neked sokkal jobban kell éreztetned vele(ha érezteted is vele akkor esetleg többször), hogy szép, mondd neki sokszor stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. márc. 1. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!