Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok senkit “úgy” szeretni?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, akit 12 évesen ismertem meg és innentől körülbelül 3 évig kisebb megszakításokkal együtt voltunk, nagyon fiatalok és éretlenek voltunk még, ehhez mérten nem is volt túl komoly a dolog. Én szakítottam vele másfél éve, mert ő szerette volna ha komolyabb dolgok is történnének köztünk, én pedig nem akartam hogy rám kelljen várnia (ekkor 15 voltam, ő majdnem 17). Ezzel nem lenne probléma, viszont amióta ez történt, még mindig nem tudok senki irányában úgy érezni, mint amilyen vele volt. Hiába beszélgetek akármennyi fiúval, és hiába találok szimpatikusnak valakit, egyszerűen nem tudom olyan értelemben szeretni őket, mint ahogy ezt a fiút szerettem. Az esetek többségében úgy is érzem hogy már teljesen túl vagyok rajta, viszont nem értem miért lehet az hogy nem tudok senkibe szerelmes lenni, pedig nagyon szeretnék már én is “komoly” kapcsolatot. Ha tudnátok tanácsokat, hogy ilyen helyzetben ki segítene azt megköszönném🥰2020. febr. 27. 00:17
1/5 anonim válasza:
Ismerkedj.
Nem tudsz mást tenni.
Addig se gondolsz rá ráadásul
Én is hasonló helyzetben vagyok, életem szerelmét vesztettem el, évek múltán se tudja egy nő se felkelteni az érdeklődésemet.
Önkéntes magányba száműztem magam.
(20/F)
2/5 anonim válasza:
Lehet nem vagy az a nagy szerelmes tipus..Nincs ezzel baj!Fiatal vagy meg, leszel meg szerelmes..A masik, lehet, h tudatalatt meg mindig ot szereted...Beszelj vele, kitudja 😉
3/5 anonim válasza:
Nem akarok az előző válaszolók, meg az új emberek ellen beszélni, de az, hogy ez a kérdés felmerült benned és így írsz arról a fiúról, szerintem elég sokat elárul :D Valószínű, hogy még mindig őt szereted és így, hogy ő is viszont szeretett, nem biztos, hogy elengedném a dolgot a helyedben. Nincs esély rá, hogy újra találkozzatok legalább? Lehet, hogy mindketten változtatok azóta. Lehet, hogy rájössz, hogy már nem is szereted és akkor így le tudod majd zárni, viszont ha még mindig ugyanazt érzed, akkor ő az igazi és pont :D
4/5 anonim válasza:
15 és 17 éves, 2 éves kapcsolat, szerelem, bizalom, minden adott volt a "szexhez". Őt meg vezették a hormonok, az se könnyű. Ha jófej volt nem lett vna gond gumival. Ha nem volt jófej, akk könnyebben utálnád meg, találnál igazi indokot a szakitásra. Én ezt létom bele, de nem tudok semmit se. Szóval te tudod.
5/5 A kérdező kommentje:
10:33 azóta is ismerjük egymást, közös barátikör által néha találkozunk is és ők nagyon szurkolnának még nekünk, de neki most lett egy új kapcsolata, és én remélem hogy boldogok lesznek együtt a lánnyal még hosszú ideig, csak nekem közben valahogy senkivel nem jön össze akárhogy szeretném végre, csak úgy egyszerűen senkiben nem találom meg azt amit szeretnék
2020. febr. 27. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!