Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túllépni az első szerelmen?
Tudom,rengeteg ilyen kérdés van a neten erről a témáról,olvassam el,de azért leírnám hozzá az én történetemet is.
2017 elején ismerkedtünk meg és pillanatok alatt elvarázsolt,nagyon beleszerettem.Ő volt az első szerelmem és neki is én.Rengeteget voltunk együtt,bemutattuk egymást a szüleinknek és ők is megismerték egymást.Soha nem aludt itt és nem is feküdtünk le.Aztán 2018 végén szakítottunk...Nem kerestük egymást,nekem lett új párkapcsolatom ami jelenleg is tart,neki is volt 2 barátnője,de mindkettő szakított a fiúval.Mivel a legjobb barátnőmmel egy gimnáziumba,azon belül is egy osztályba járnak,néha-néha rákérdeztem,hogy hogy van stb.3 hónappal ezelőtt kezdtem el rájönni arra,hogy még mindig érzek iránta valamit.Sajnos pár apróság (levelek,képek,mozijegyek,közös karkötő) itt-ott elvolt rakva a szobámban,de felújítás miatt az összeset megtaláltam és beleraktam egy borítékba mindent + egy kézzel írott levelet,amiben leírtam,hogy mit éreztem a szakításunkkal kapcsolatban...mert sajnos válaszokat akkor nem kaptam,de kidobni nem tudtam őket.Odaadta neki a barátnőm,de nem keresett.
Tegnap volt egy házibuli,ahova mind a ketten hivatalosak voltunk (annak a bizonyos lánynak volt a szülinapja:) ),de én később érkeztem,nem köszöntünk egymásnak,álltunk egymás előtt vagy 2 percig és néztük egymást.Aztán ő hazament 20 perc után (lehet azért,mert én is megérkeztem a buliba vagy mert eléggé részeg volt).
Egyszerűen nem tudom lezárni ezt az egészet magamban.Sok dologgal próbálkoztam,de ez a tegnap éjszaka eléggé elszomorított és tanácstalan vagyok.
17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!