Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok a barátotoknak?
Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, a barátom 17, másfél hónapja voltunk együtt.
Volt petting és szex is már.
Az volt, hogy szombaton elmentünk egy buliba. Ott különváltunk és elment ki. Én olyan 20 perc után megtaláltam és láttam, ahogy egy lánnyal csókolózik.
Nagyon rosszul esett és fájt, hogy megcsalt. Elkezdtem sírni és hazamentem.
Azóta irogál nekem állandóan, hogy szeret és bocsássak meg neki de nem tudom, hogy megbocsássak-e neki.
Azért is vagyok rá mérges, mert mindig veszekedett velem a fiú barátaim miatt, és féltékeny volt rájuk, pedig nem adtam rá okot neki.
Ti mit tennétek? Megbocsátanátok neki?
2020. febr. 10. 22:43
11/13 anonim válasza:
Semmiképp sem bocsátanék meg. Ha szeret nem, nem lép félre. Gondolj bele, hogy ha nem látod meg, akkor ugyanúgy él tovább, mindenféle bűntudat nélkül.
12/13 anonim válasza:
Én a barátod helyzetébe voltam, megcsaltam a párom, de leleplezett. Nagyon bánom. Már lassan egy éve történt és közbe is voltak botlások sajnos. Mostanra nyitottabb rám, nem csak a minimális kommunikáció(köszönés)megy köztünk, hanem picit több, de félek, sose nyerem vissza a bizalmát és sose leszünk újra egy pár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!