Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátnőm mi9ért ilyen velem? 16/F
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőmmel együttvagyunk 1 hónapja. kb fél éve ismerjük egymást. Az elejétől tudattuk egymással, hogy mit is érzünk. Csak nem mertünk belevágni a távkapcsolatban, mivel ő az ország másik felén lakik. De belevágtunk. Hétvégente találkozunk, aminek nagyon örülök. Emellet éjjel napal beszélgetünk videóhivásban. De az a baj, hogy amikor valami kis dolgon összeveszünk, akkor ős egyből aztmondja, hogy én ilyen vagyok, ha nem tetszik akk nem muszály velem lenni. meg hogy miért vagyok együtt egy ilyen hazudós, bunkó lánnyal. Aztán meg ha békülődni kezdek, amikor nem is nekem kellene.. mondom neki hogy nagyon sajnálom kicsim meg stb... erre csak annyit kapok, hogy nem érdekel. Ezekután eltelik kb 1 óra, és minden olyna mint eddig. Szerintetek miért ilyen? Én iszonyatosan szeretem, tényleg.2020. febr. 10. 21:34
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem korosztály függő.
Egyik opció, hogy ilyen flegma a stílusa, mert ezt tanulta.
Másik opció, hogy rohadtul nem szeret.
Egyik verzió se jó.
3/6 A kérdező kommentje:
Illetve minden este képes arra, hogy kihozza belőlem a szomorúságot. Elmondom neki, hogy mennyire szeretem, és hogy mennyire szükségem van rá. Erre ő csak annyit mond, hogy mondtad már. Ilyenkor visszaszolnék, de nem teszem mert én próbálok vele kedves, aranyos lenni mert szeretem :(
2020. febr. 10. 21:44
5/6 anonim válasza:
Lány vagyok, de szerintem is gáz amit csinál. Ha lenne barátom, az életben nem lenne pofám így szólni hozzá
6/6 Ismeretlen777 válasza:
Valószinűleg csak azért van veled mert lehet hogy ez bunkó hangzik és lehet hogy nem ez az igazdág de szerintem téged csak bolondít, én a helyedben ott hagynám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!