Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért feszeng barátom nálunk?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért feszeng barátom nálunk? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Mindketten 19 évesek vagyunk, a szüleinkkel lakunk. Eleinte köszönt a húgomnak puszival, mostanság pedig már csak odaint. Kaják terén elég válogatós, ezért anyának kihívás neki is főzni. Plusz van két macskánk, akikre allergiás.

Másrészt pedig az exééknél nem szokott hozzá a meleg kajához, mert nem nagyon volt. Ezek hatására feszült vagy valami más lehet a probléma? Leginkább akkor jelentkezik ez nála, ha a házunkhoz közelítünk vagy a házban kapcsolatba kell lépni valakivel. Köszönöm a válaszokat előre is!

2020. febr. 6. 21:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Nekem fordítva van. Először vagyok nagyon feszült. Utána meg olyan mintha hazamennék. Jól kijövök mindenkivel, még ha nem is tegeződünk.

Miért nem kérdezed meg, hogy mi baja van?

2020. febr. 6. 21:50
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kérdezd meg, tulajdonképpen ezt csak ő tudja.
2020. febr. 6. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Most válogatós vagy nem szokott hozzá a meleg kajához??

Én ezt egyszerűen nem értem.

2020. febr. 6. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Hugod biztos lepippantotta vmikor, most meg kellemetlen a sracnak talalkozni vele.
2020. febr. 6. 22:23
 5/13 anonim ***** válasza:
75%

Kérdezd meg tőle, mi ezt nem tudjuk megmondani...

Elég furcs aén sok baratnon vgyok mar tul de acsaladjanal sose ereztem kellemetelnul magam hoztama formam mosolyogtam palinkaztam az apjával stb :D kaja meg mindent megettem...macskára én is allergias vagyok de egy két ésjzakat kibirok siman :P Regel legyen wc meg abban spray h ha eros kavet foz anyukád gyakran rámjön a hasmars én ink. emiatt zsoktam aggodni

2020. febr. 6. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szakítást tervezi, csak még nem mer lépni, akkor kínos neki a leválófélben lévő családhoz járni.
2020. febr. 6. 22:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a srácot,bizonyos társaságban félénk...

Ha szóbahozod biztos zavarban lesz...

Minden ember más,Ő sem tehet róla,hogy ilyen,sőt elég rossz lehet neki.

2020. febr. 7. 12:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle hogy van e valami baja de azt mondja mindig, hogy nincs semmi.
2020. febr. 7. 16:02
 9/13 A kérdező kommentje:
#3 válógatós is és “barátnőnél” nem szokott hozzá a meleg kajához, hogy azzal várják.
2020. febr. 7. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit értesz feszengés alatt? Mert az nem számít feszengésnek,hogy allergiás a macskátokra.
2020. febr. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!