Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy le akarok feküdni a barátaimmal?
Figyelt kérdés
Van két számomra nagyon kedves barátom az egyik csajszi a másik fiú. Már jó pár éve nagyon jó barátok vagyunk, de ha együtt alszunk mindig vágyat érzek irántuk. Egyszer kissé becsiccsentett állapotban elköptem hogy jó lenne együtt csinálni. A lány jól fogadta hogy simán, a srác csak nevetett egyet, meg elvörösödött. Azóta nem nagyon hoztam szóba, de egyszer kiakarnám velük próbálni, mert nem sokára mind a hárman fősulira megyünk és ez ilyen "intim kapocs" lenne köztünk.
Másik apróság az hogy nekem van egy pasim már 4 éve együtt vagyunk, neki is elmeséltem a fura helyzetem. Meglepődtem mikor azt mondta hogy a csajjal nyugodtan csinálhatok amit akarok de a srácot hagyjam ki belőle, gondolom rá féltékeny lenne mert neki is van valami a gatyájában.
Hűha. Érdekes. A pasidnak +1, én is így lennék vele. Nézném is, ha egy másik lánnyal lennél (ok, perverz vagyok). A srácról szó sem lehet.
2020. febr. 2. 09:54
3/12 anonim válasza:
Ha csaj vagy, akkor irigylésre méltó a srác helyzete :) de vágjatok bele! Mindenki azzal szexel akivel szeretne. :)
2020. febr. 2. 09:56
4/12 anonim válasza:
A mai világban az. Nem véletlen nehéz normális értékrendű lányt találni.
Az egy dolog, hogy csinálnád velük, de hogy még az sem lenne visszatartó erő, hogy 4 éve barátod van...:D
2020. febr. 2. 09:57
5/12 anonim válasza:
Leszünk barátok Te ribi?
2020. febr. 2. 10:03
6/12 anonim válasza:
Régen is voltak ilyen lányok,maximum diszkrétebbek voltak.
2020. febr. 2. 10:08
7/12 anonim válasza:
Az első bekezdésen még nem lepődtem meg, de aztán a másikon... Barátod van akit szívesen megcsalnál 2 emberrel egyszerre, ő pedig annyit reagál rá, hogy jó de csak az egyikkel, azért a fiúval nehogy már... nehogy véletlen féltékeny legyen szegényke... Beteg.
2020. febr. 2. 14:57
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nem vagyok normális. XD A barátom valószínűleg azért ilyen megértő mert mind a kettőnknek első kapcsolat és egymáson kívül semmit nem tapasztaltunk meg, (és tuti biztos ha valahogy össze jönne nekem a dolog, akkor nekem is engednem kéne őt). Tényleg nagyon szeretem őt semmiért nem hagynám el. Nem vagyok ribi, a világért sem akarnák mással csak úgy összefeküdni, de ők így a barátaim és többet nem is érzek irántuk, csak olyan mintha kellene nekem az az intimitás, hogy így azt lehessen mondani hogy igen mi mindent át éltünk közösen.
2020. febr. 3. 00:11
9/12 A kérdező kommentje:
Aztán lehet az lesz a vége hogy mind a négyen a barátommal együtt neki vágunk, legalább kihúzhatna pár dolgot a bakancslistájáról.
2020. febr. 3. 00:14
10/12 anonim válasza:
Csak aztán ne lepődj meg ha ez a "jó ötletnek" tűnő kis kaland hosszabb távon a kapcsolatotok végét fogja jelenteni. A hülyeség kortalan, teljesen mindegy a bakancslista meg ezek a fura indokok, hogy mért akarod. Bár szerintem te ezt már eldöntötted, szóval tök feleslegesen ecsetelem hogy ez normális ember szemében gáz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!