Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzőtáborban van a barátnőm,3 napja nem beszéltünk. Aggódjak?
Osztálytársak vagyunk, 2 éve járunk, 17 évesek. Pénteken utazott el, mondta, hogy nem nagyon fog ráérni írni. Kedden már jön suliba. Én nem akarom zavarni, de tényleg ennyire elfoglaltak az edzőtáborban? Vagy csak úgy gondolja, hogy majd kedden mindent megbeszélünk.
Egyébként jól megvagyunk.
Nyáron én is voltam, de azért volt pihenés is az edzések között.
Most visszanéztem a régi kérdéseimet.
Sajnos nem volt akkor alaptalan az aggodalmam.
Utána is elhanyagolt, mindig voltak kifogások. Keveset találkoztunk, keveset kommunikált velem.
Rá nemsokra szakítottam vele.
1 évig tartott míg kihevertem.
Most boldog vagyok, új kapcsolatban 8 hónapja. Minden percét velem akarja tölteni.
Szóval észre kell venni a jeleket.
Igazából akkor azért tettem fel a kérdést, mert éreztem, hogy valami nem stimmel. Mivel én is minden évben megyek edzőtáborba, van 2 percem naponta arra akit szeretek.
És így van, kedves 14-es. Utána is sokszor lemondott talikat, került, nem keresett, sok bánatot okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!