Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért szeretné a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné a barátom ennyire hogy beszélgessek a rokonaival? Velem van a baj? (olvassátok végig légyszi)

Figyelt kérdés

Szóval a barátommal együtt vagyunk 8 hónapja ő 17 én 16.Tesójával (aki 15) jóba vagyok,a szüleivel pedig félénken,de elbeszélgetek sosincs csend.A távolabbi rokonaival(nagyszülő,keresztanya stb) na velük viszont tényleg nem vagyok valami beszédes.

Sokszor felhozza a barátom ezt a témát hogy kiével mennyit beszélek és elégedetlen.Noszogat hogy gyerünk csináljam már,mit nem lehet ezen megtenni.Csesztet miatta.Amikor valamilyen családi összejövetele előtt vagyunk akkor mondani szokta hogy "Na hajrá csináld".

Ne értsétek félre én is nagyon szeretnék a családjában egy tag lenni de amikor ezeket csinálja úgy vagyok vele hogy nyomást tesz rám🤷Amivel sokkal nehezebb.Szerintetek a barátom túl erőlteti?Meg kell felelni az életben tudom de komolyan felnőttekkel ilyen mély társalgós beszélgetést amit elvár nem tudok még hozni 🤷

2020. jan. 19. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Tényleg beszélgethetnél a szüleivel és a rokonaival is. Nem hiszem, hogy olyan sok időt töltenétek együtt, ha pedig ritkán van ilyen,az azért kibírható. Idegen emberek és igen felnőttek, de te sem vagy már annyira gyerek a suli vagya hobbijaid sport mindíg jó téma. Próbáljatok ilyenről beszélni.Nem feltétlen neked kell jó témát felhozni, bőven elég ha mosolyogsz és nyitottabban állsz a barátod rokonaihoz. Nem hiszem, hogy ez oylan nagy kérés barátod részéről, és ő sem azt várja el szerintem, hogy te hozz fel folyton témát és 3-4 órahosszáig társalogjatok, hanem csak azt, hogy légy nyitottabb.Érzi afélénkséged barátod, légy nyitottabb. Nekem volt egy ilyen barátnőm vagyis picit rosszabb mint te vagy ő is félénk vol nem bezsélgetett kezem nem engedte el még a wc-re is követett szó szerint téynleg, rengeteget tartottama hátamm iatta..szerencsére szakítottunk már..Szóval legyél nyitottabb és bezséld meg a barátoddal, hogy ezt ne mondogassa igyekszel mindent megtenni, hogy mindenkinek jó legyen.:)
2020. jan. 19. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát pontosan ezt csinálom🤷Nyitott vagyok mosolygok,ha valamin épp beszélgetnek hozzászólok és nem vagyok a barátom seggében.De mondom annyi szöveget mint mondjuk egy korombelivel nem tudok lenyomni🤷
2020. jan. 19. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem jól csinálod, sokat vár el a barátod, 8 hónapja vagytok együtt, ennyi idő alatt még egymást sem ismertétek meg teljesen. Valószínű az van a háttérben, hogy barátod büszke rád, hogy te vagy a barátnője és szeretné, hogy a tágabb rokonság dicséretét fejezze ki, hogy milyen aranyos lányt talált. De ez tényleg túlzás, lenne rá időtök.
2020. jan. 19. 20:38
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Igen, szerintem is kicsit erölteti, mert el kell mélyülni a társaságban, míg ugyanúgy tudsz velük beszélgetni mint másokkal. Ehhez idő kell, majd kialakul. Szerintem ezt mindenképp mond meg a párodnak.
2020. jan. 19. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem két dolgot tehetsz. 1.Megbeszéled vele, hogy téged ez zavar, és lesz, ami lesz. 2.Te is elhívod őt az egyik családi összejövetelekre és te is elmondod neki utána, hogy lehetett volna beszédesebb a nagymamáddal. Kicsit le kell törni a szarvát, mert ez később rosszabb lehet. Egyébként szerintem csak szeretne felvágni veled a rokonok előtt, ezzel szeretné bizonyítani, hogy ő már nem a kis Döncike, aki nem olyan rég még tologatta a dömpert. Valamilyen szinten érthető, de a módszer elég éretlen. A legfontosabb az őszinteség.
2020. jan. 21. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!