Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik a barátom szülei hogy akkor menjek át amikor ők is otthon vannak?
2 éve járunk, a barátomhoz csak akkor mehetek át ha nimcsenek otthon a szülők. Ha mennek haza, telefonálnak hogy én indilhatok. Ez elég megalázó nekem, és nem is értem hogy miért. Állítólag nem szeretik ha zavarja őket egy "idegen' az otthonukban.
Össze nem vesztem velük soha, kb. 2szer találkoztunk eddig, még a kapcsolatunk elején. Akkor kedvesnek tűntek, de azóta ez így megy.
Nem tudom mi bajuk van velem, nem akaszkodok rá a fiúkra, gyakorlatilag elég keveset találkozunk. Nem cigizek, nem bulizok, nem fogom vissza a tanulásban. Semmi rosszat nem tettem.
Miért lehet ez? Nem látom azt hogy így lenne jövője a kapcsolatunknak.
Nem hívnak közös programokra, a fiukat sem engedik hogy az én családommal vagy nálunk legyen.
Hát nálunk azért ilyen nem volt.. Anyáék amúgy sem engedik el magukat otthon, hogy meztelenül flangálnának. Tinikoromban is szóltam hogy ma megyek a barátomhoz, vagy ő jön és ennyi. Úgysem velük töltünk időt, hanem inkább kettesben.
De mondjuk attól is függ milyen idősek vagytok. 20 éves korom felett mikor megismertem a páromat, elég hamar befogadta a család és családtagnak kezelik.
Egyébként sem magyarázat az, hogy nem tudják elengedni magukat arra, hogy aány családjához sem mehet a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!