Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt olyan, hogy a crushotokka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy a crushotokkal jöttetek össze? 16/l

Figyelt kérdés
Van olyan hogy egy lány azzal a sraccal jön össze akit kinezett. Es mondjuk több hónapig csak sovargott és epekedett utána. Van valakinek valami hasonló története?!

2020. jan. 7. 21:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a mi történetünk a párommal ilyen. Másfél évig barátok voltunk, mert mindkettőnknek volt más, de mindig is szerettük egymást. Végül összejöttünk és azóta is együtt vagyunk.
2020. jan. 7. 21:06
 2/22 anonim ***** válasza:
5%
Persze csak fordítva fiú vagyok, és azzala lánnyal jöttem össze aki nagyon tetszett. Hát figyu, van önbizalmam helyes vagyok, pénzem is van...na kb így. De amúgy meg mellé ültem, igyekeztem eljátszani, hogy én vagyok a legokosabb za osztályban, majd ide jött hozzám segítséget kérni, elmagyaráztam neki kb 1,2 szóban a matekot, majd eltereltem a témát, megkérdeztem hogy avn mit csinál suli után tök boldog lett, így nem is matekoztunk tovább elhívtam sütizni másnap ő enegm kávézni stb utána összejöttünk love story lett azóta szakítottunk már, és kezdpődtt előröl minden egy másik lánnyal :P
2020. jan. 7. 21:06
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Volt. Nagyon kár volt. Érezte, hogy jobban szeretem, mint ő engem, csúnyán visszaélt vele.
2020. jan. 7. 21:11
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Volt, többször is. De ahogy jobban megismertem, kiderült, hogy nagyon gáz. 😁
2020. jan. 7. 21:48
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Ahj fejezzük már be ezt a crusholgatást ha magyarul írsz, mindent úgy írj le mert nagyon zavaró.

Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, igen... volt.

2020. jan. 7. 21:52
 6/22 anonim ***** válasza:
4%

2. váalszoló vagyok.

5-ös! Nekem kifejezetten tetszik, hogy így írta, mert biztos, hogy tud valamennyit angolul, használja és érti az angol kifejezéseket is, ezáltal szerintem akedves kérdező egy kifinomult intelligens, okos (és remélem szép) lány is. Kedves Kérdező, ne is figyelj rá, szerintem csak haragszik, mert ki kellett gugliznia aCrush jelentését, ami nyilván a drága idejébe került, ezért gondolta belédköt...

Kedves ötös, remélem tudod, hogy ez akötekedés nagyon bullshit....

2020. jan. 7. 22:18
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. jan. 7. 22:24
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 6os.

nem kellett kikeresnem semmit neten, mivel nagyon jól tudok angolul. azért mert valaki tud egy angol szlenget nem okos, kifinomult. és csak szimplán unalmas ez a crush szó

2020. jan. 7. 22:24
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

#6 Jézusom de toxikusnak tetszik lenni, légyszi nyugodj már le :DD

Igaz hogy úgy tűnik ebből a kérdésből, tényleg jó lehet a kedves kérdező szókincse, de a crush szót inkább hanyagolhatná, igényesebbnek, okosabbnak tűnne, legalábbis az én szememben.

Amúgy nem, én nem epekedtem senki iránt, akivel össze is jöttem volna. Szóval nem szokott lenni kiszemeltem, csak úgy kialakulnak a dolgok néha.

2020. jan. 7. 22:27
 10/22 anonim ***** válasza:
6%
8! Neked lehet unalmas, de ha olyan jól tudsz angolul, akkor ebbe miért kell bele kötni? Feltételezem, hogy a kedves kérdező nem ezt az egy angol szlenget ismeri és attól még igen is kifinomult, őt speciel elvinném Californiába nyaralni, még veled vaalmi kis vidéki faluba mennék ;) :P
2020. jan. 7. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!