Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok a 225km távolság? Szerintetek működőképes egy ilyen kapcsolat?
:)
Ha szeretitek egymást akkor kibírjátok,s egy idő után úgyis összeköltöztök(attól függ hány évesek vagytok)
Én úgy gondolom,hogy ha felnőttek vagytok,akkor nem megy olyan könnyen,na tiniknél már nem így van,nem tudnak összeköltözni,max szünetekben tudtok talizni.
A távkapcsolat tényleg nehéz,de hiszem hogy ha szeretitek egymást,menni fog.
A barátom anyukája és neveloje ta kapcsolatban vannak. 15 éve. Elég jól bírják. Még ha nehezen is de lehet, illetve majd később ha úgy alakul közelebb költözhettek egymáshoz.
Hányszor tudtok találkozni havonta?
Nekem szerintem életem legjobb kapcsolata volt az egyetlen távkapcsolatom.
250km-re laktunk egymástól. Havi 3 alkalommal találkoztunk (az elején csak 1-2) és szerintem pont a távolság miatt soha senkinek nem örültem annyira mint neki amikor találkoztunk. Senkit nem vártam annyira hogy láthassak mint őt. Nem a távolság hanem egyéb dolgok miatt lett vége a kapcsolatunknak, de mai napig borzasztóan szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!