Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek sok a 225km...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok a 225km távolság? Szerintetek működőképes egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal 2 alkalommal eddig, de félek, hogy nem lesz ez így jó, hiszen messze lakunk egymástól. Kedvelem, de lehet inkább nem kellene ezt erőltetni. (Ha szerintetek se jó akkor légyszíves írjátok le, hogy mit mondjak neki, mert nem akarom megbántani)
2020. jan. 7. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

:)

Ha szeretitek egymást akkor kibírjátok,s egy idő után úgyis összeköltöztök(attól függ hány évesek vagytok)

Én úgy gondolom,hogy ha felnőttek vagytok,akkor nem megy olyan könnyen,na tiniknél már nem így van,nem tudnak összeköltözni,max szünetekben tudtok talizni.

A távkapcsolat tényleg nehéz,de hiszem hogy ha szeretitek egymást,menni fog.

2020. jan. 7. 16:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A barátom anyukája és neveloje ta kapcsolatban vannak. 15 éve. Elég jól bírják. Még ha nehezen is de lehet, illetve majd később ha úgy alakul közelebb költözhettek egymáshoz.

Hányszor tudtok találkozni havonta?

2020. jan. 7. 16:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Havonta egyszer, ő 22 éves én meg 20.
2020. jan. 7. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már így. Hát, nekem szörnyű volt, nem ment. Nem éreztem igazi kapcsolatnak.
2020. jan. 7. 16:49
 5/6 Ephemeral ***** válasza:
100%
Nekem lényegében mindig távkapcsolatom volt, most tervezzük az összeköltözést a barátommal lassan 2 év után. Saját tapasztalat alapján mondom, hogy működhet, de a havi egy találkozás nagyon kevés és nagyon sok problémát vethet fel, amiknek a megoldása rajtatok fog múlni és azon, hogy mennyire tudjátok majd megszervezni illetve összehangolni a dolgaitokat. Ha jó lesz a kapcsolatotok, akkor egy idő után egyre nagyobb igényetek lesz a közös időre és, ha nem tudjátok ezt az igényt kielégíteni, akkor ez egy elég komoly feszültségforrássá fog válni. A havi egy találkozást azért gondolom problémának, mert akkor nem tud olyan ütemben fejlődni egy kapcsolat, ami normálisnak lenne mondható, de persze ez csak az én véleményem. Ha sikerül megoldani azt, hogy legalább a hétvégéket együtt tudjátok tölteni, akkor szervezéssel, türelemmel és hatalmas megértéssel teljesen jól tud működni egy távkapcsolat. Persze egy idő után mindenképpen összeköltözés és azt sem árt megbeszélni, hogy melyik fél költözik majd, hogy ne legyen belőle probléma. A kérdésre nem szeretnék és nem is tudnék válaszolni, mert neked kell eldönteni, hogy szeretnél-e a sráccal kapcsolatot vagy sem. Viszont mielőtt döntesz, szerintem beszéljétek meg a dolgokat, és ha utána azt érzed, hogy szeretnéd a kapcsolatot, akkor mindenképpen adj a dolognak egy esélyt, ha nem, akkor nyíltan mond meg, hogy nem szeretnél távkapcsolatot, mert nem érzed, hogy tudna működni.
2020. jan. 7. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerintem életem legjobb kapcsolata volt az egyetlen távkapcsolatom.

250km-re laktunk egymástól. Havi 3 alkalommal találkoztunk (az elején csak 1-2) és szerintem pont a távolság miatt soha senkinek nem örültem annyira mint neki amikor találkoztunk. Senkit nem vártam annyira hogy láthassak mint őt. Nem a távolság hanem egyéb dolgok miatt lett vége a kapcsolatunknak, de mai napig borzasztóan szeretem :)

2020. jan. 8. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!