Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az év egyre jobb és jobb lesz?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor házibuli a megismertem egy lányt akivel tegnap meg is volt az első randi és nagyon úgy tűnik, hogy ebből lesz valami! A másik dolog, hogy meg tudtam, hogy az exemet meg érte az a hülye gyerek akivel megcsalt és összejött, mert a gyerek egy lecsúszott drogos retardált! Szóval szilveszterkor fel is hívtam és el mondtam mennyire is sajnálom, és tudom, hogy ez parasztság volt, de az, hogy én azért a kapcsolatért mindent megtettem és a tenyeremen hordoztam és ő inkább egy drogos pálcika gyereket választott, aki most decemberbe jól meg is verte és jól meg is csalta és ki is dobta, ezen én akkorát röhögtem, hogy a padlón fetrengtem... Nem tudom sajnálni a lányt, mert egy manipulatív, hazug és még dagadt is, amivel nem volt/van problémám, de a nyaramat jól tönkre vágta, de már tudom, hogy a karma létezik! Ez az év egyre jobb és jobb lesz, mert most lesz a mondocon is és oda felviszem a csajt, mert nagy animés meg én is az vagyok, szóval nekem nagyon jól kezdődött ez az év! Nektek eddig milyen? :D
Néha elgondolkozok hogy én vagyok a fura, a különc, a nem normális? De mindig rájövök hogy nem, szimplán tudok racionálisan és józanul gondolkodni.
Amit az exeddel művelsz, eltekintve attól amit ő tett, nem több mint gyerekes bosszú, káröröm. Gondolom nagyon megviselt a megcsalás (megcsalás?), hogy ebben leled örömöd.
A lányhoz pedig sok sikert. Egyszer egy buliban alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt össze ismerkedtetek, január elsején pedig másnaposan, kialvatlanul elvoltatok pár órát. Szerintem költözzetek össze, jöhet esküvő, miegymás, hiszen annyira jól ismeritek ti egymást.
2020. jan. 2. 00:54
2/4 anonim válasza:
Karma a macskának létezik, ti pedig majd csak szakítotok! Nem szép dolog Az exedet lekövétezni, mert TE választottad és ha annyira zavart vna hamarabb dobod/ össze sem jossz vele... én is a földön ferrengek, decazért mert az exed azt hiszi h hianyzol neki mivel erdekel az ő élete szakitottatok nem? A rozsaszin felhőt odebb fujja a szél, és beleszeretsz egy exedtől koverebb lányba amikor majd ő fog rádcsorogni... nem indult jól az éved szerintem... hianyzik az exed mert vele foglalkozol
2020. jan. 2. 01:12
3/4 anonim válasza:
Gratulálok, hogy ilyen hamar sikerült felnőnöd, zseniális vagy, remélem az esküvőt is megtartjátok hamarosan, ami meg az exedet illeti, az ilyen érett viselkedést egyetemen kéne oktatnod.
2020. jan. 2. 01:37
4/4 anonim válasza:
Úgy csináljátok mintha ti magatokban nem örülnétek egy megcsalás után hogy az exetek vissza kapja...képmutató emberek vagytok. Ha ő ennek örűl had tegye, nektek ugysincs semmi közötök hozzá.
Kérdező, most hogy vissza kapta a lány akkor mostmár ne foglalkozz vele, hanem a mostani lányra használd az energiádat. Vissza kapta, mostmár megnyugodhatsz. De a karma téged is be fog találni ha tovább foglalkozol az exed ügyével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!