Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha a 16 éves barátom folyamatosan szexelni akar?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom hogy folyamatosan ezt hallom tőle, szerintetek ez normális?2019. dec. 28. 21:48
11/17 anonim válasza:
A hatodikat nem értem miért pontozták le. Jó dolgot írt. Ha nem állsz készen akkor nincs szex és kész. Szerintem csak ki akar használni. Mond meg neki hogy nem akarod még. Ha nem tartja tiszteletben akkor meg dobod. Nem csak arról szól egy kapcsolat. Ha hamar bele mész akkor meg megfogod bánni később.
Mielőtt valaki azt mondaná hogy csak egy hisztis csitri vagyok szeretném jelezni, hogy fiú vagyok. De tisztelem annyira a lányokat, főleg az aktuális barátnőmet, hogy nincs szex míg tényleg nem érzi úgy hogy készen áll a dologra.
12/17 anonim válasza:
Persze, hogy normalis dolog. Meg az is, hogy nyomast gyakorol rad. Hajtja a vagy, ertheto.
15/17 anonim válasza:
Kort nem írtál, de az én barátnőm 13 volt én pedig 14 amikor először "együtt voltunk" .
16/17 anonim válasza:
Ismerős helyzet.
15 évesek voltunk mindketten, mikor járni kezdtünk.
Engem a barátnőm 2 évig kínzott ezzel.
Már agyamra ment a cucc.
17/17 anonim válasza:
Az hogy a srác szexuálisan közeledik hozzád az viszonylag normális. De az hogy nem tartja tiszteletben a te döntésedet az nem. Olyan sráccal feküdj le aki tisztel, és egyenrangú félként kezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!