Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttalvás = szex? 16L
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogyha együtt lennék egy fiúval, akkor az első együtt-, illetve egy ágyban töltött éjszakán arra számítana, hogy lefekszem vele?
Én nem nagyon szerernék elsietni semmit, szóval először jöhetne egy kis összebújós alvás, vagy hasonló, amíg megszokjuk egymást, és csak utána a szex. (Még nem voltam senkivel, és barátom sincs)
Ti mit gondoltok? Ti lefeküdtetek/lefeküdnétek az első adandó alkalommal?
(A nemeteket írjátok le légyszi)
Ha normális, akkor nem.
Bár jobb ezt előtte tisztázni.
Normális fiú számítana rá, hogy szexeltek.
De 16 évesen az is normális, ha te még várnál.
És valószínűleg próbálkozni fog akkor is. :)
Fontos, hogy tisztázd vele, hol a határ.
És ha még nem is akarsz mindent/bármit, hosszas csókolózás, tipitapi, hasonló szerintem normális ilyen esetben. Jó alkalom, hogy megismerjétek egymás testét kicsit. Meg a sajátod is megismered közben.
A szexet is tanulni kell (ha igazán élvezni akarod).
Kommunikáció és emberismeret.
Én mondjuk nem preferálom a dolgok elsietését, de mire arra került a sor, ismertem annyira a barátnőmet (meg ő is engem), hogy tudjuk, mit akar a másik. És persze nem csak sejtelmesen, kódnyelven beszéltünk.
F
Mi 19 évesen hajnalig simogattuk egymást. Később teljesült be a kapcsolat és 27 év után váltunk el. Ez ha elsőre veszti el a szüzességét akkor sem lett volna másképp.
ffi64
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!