Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítèl el ha nem ismer?
#1 #2 ne már... azt jelenti,hogy cigány...
Kedves kérdező ne tegyél úgy mintha nem tudnál semmit, jó nagy paraszt volt veled, kérd számon érte.
Nem lesz népszerű amit mondok, bocsi kerdező.
A legtobbunk idegenkedik toletek. Akarhogy is neztek ki, akarmilyen becsuletes, dolgos kedves vagy.. Attol meg cigany. Ez valahogy beleepult a fejunkbe, nem tudunk elvonatkoztatni. Vannak kivetelek, de nyilvan ennek oka van. Az, hogy nem tudok vegigmenni egy utcan hogy ne kelljen tartanom attol hogy belemkot a fajtad, az hogy nekem kell lelepnem a fube ha szembejon a banda, az hogy a tobbsegetek keptelen integralodni, az hogy a többségeteket mi tartjuk el segely es csaladi potlek formajaban stbstb. Ezek olyan mely beidegzodesek, hogy nem tudunk elvonatkoztatni.
Azt nem is írtam, hogy nezz be egy bortonbe, a 90%cigany. Magyarok kozott is van gyilkos, csaló, pedofil, eroszakoló, szóval az emberiseg alja, de a ti fajtatok sportot uz a börtönből.
Sajnos minél alacsonyabb értelmi képességekkel van megáldva valaki, annál előítéletesebb.
Szerintem igenis vannak gyönyörű és művelt cigány lányok. Ahogy létezik ennek az ellenkezője is. Nyílván az arányok nem a te esélyeidet javítják a megítélés szempontjából. De azért ideje lenne megérteni, hogy senki nem tehet arról, hogy kik a szülei. Senki nem választja, hogy milyen bőrszínnel jöjjön a világra. Te csak és kizárólag a saját tetteidért felelsz, azok minősítenek. Mondom ezt úgy, hogy egy cigánytelepen nőttem fel, ismerem őket. Mellette pedig faterom meg mamám is rasszista volt, nem is kicsit...
Akkor menjel vegyel felesegul egy ciganyt. Egeszsegedre.
A problema az, hogy aranyaiban sokkal sokkal tobb naluk a munkakerulo, bunozo, semmirekello. Ha valakinek valaha volt veluk negativ tapasztalata onnantol nem elvarhato a tolerancia.
Majd akkor nyilatkozz roluk ha teged is betalalnak ok nelkul egy discoban 5en csak mert osszesugtam a haverommal egy masik haveromrol(ok meg azt hittek roluk) es rugdosva utlegelve probalnak kivinni, majd kb kirabolnak(elvettek haverom cigijet).
Ezek utan ne vard azt hogy ne a borszin alapjan iteljek. Nekem az osszes egy budos................................................................. marad es inkabb levagom a farkam es odadobom a kutyaknak mint hogy egyikkel akar szoba is alljak..
9-es az olyanokat én gondolkozás nélkül dobálnám be a Mariann-Árokba. De rockerek, punkok, skinheadek között is vannak ugyanilyenek. Ezért mondtam, hogy nem csak a bőrszín számít.
Az tény, hogy a cigányoknál a lakosság 90%-a eltűnne, ha deportálnánk a bűnözőket közülük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!