Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az ötletről?
Szóval képzeljétek el a szituációt.
Van egy 16 éves lány ,és egy 16 éves fiú.
Régóta ismerik egymást, utálokból lettek barátok és abból lett egy párkapcsolat.(távkapcsolat,nem tudom ezt mennyire fontos megjegyezném)A lényeg hogy a lány nem szeretne lefeküdni 16 évesen még senkivel főleg nem pár hónap után.
A 16 éves srácoknak nem tudom mik az igényeik,de a lényeg hogy a lány nincs ennyire előrehaladva.
Szerintetek jó ötlet/Mi a vélemény arról ha a lány azt az ötletet dobja fel hogy:
Ha a srácnak ennyire fontos a szex akkor szüneteltessék a kapcsolatot,és a srác korlátok nélkül "élje ki magát".(Ezzel a lány nem azt akarja üzenni hogy nem szereti,csak nem akarja hogy "el legyen vonva a sráctól az ami kell neki")
És a kapcsolatot későbbiekben tudnák folytatni ha az érzelmek még fent állnak.
Kérdések.:
Srácok ez nektek tényleg nagyon fontos/erőltetnétek is?
Hogyan reagálnátok erre a megoldásra, jól vennének hogy "szabad" vagy ki akadnátok?
Szerintetek a szünetelés alatt változnak az érzelmek?
Szerintetek ez jó ötlet?
Nagyon nem jó.
Változhatnak, főleg ha talál valakit, akivel kiélheti.
Nem esne jól, ha szünetet akarna. Ha szeretem, kibírom.
Ez elég hülye ötlet.
Szerintem ha valaki valakit szeret akkor nem mással akarja kielni magát, hiába vágyik a dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!