Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Érdemes lehet újrakezdeni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lehet újrakezdeni?

Figyelt kérdés

8 hónapig voltunk együtt a barátommal, majd az elmúlt érzelmeire és munkára hivatkozva szakított velem. Mint annó megtudtam, már másnap az exével töltötte az estét...

De az egész eset váratlanul ért engem akkor, hisz számomra nem tűnt fel, hogy probléma lenne a kapcsolatunkkal, jól működött, bíztam benne, nem gondoltam volna ezt. A szakítást követően teljesen megszakítottam vele minden kapcsolatot és nem is kerestük egymást. Már ott tartottam, hogy elengedtem és túl vagyok rajta, mikor keletkezett a jelenlegi helyzet.

A múlt hétvégén történt egy balesete, ami miatt hónapokig a korházban lesz majd. Ekkor ráírtam, hogy jobbulást kívánjak neki és megemlítette, hogy nem érti, még 4 hónappal ezelőtt hogy tehette ezt velem, és miért is engedett el, mikor tudja én igazán szerettem. Mellesleg egyik jóbarátomnak is említette, hogy bár visszatekerhetné az időt, akkor nem a munkát választotta volna..

Ez kissé úgy hangzik nekem, mintha lenne benne szándék az újrakezdésre, de mégis úgy érzem, hogy talán esélytelen a dolog. És jelenleg nem is szeretném, hogy ezen agyaljon, hisz most a gyógyulására fontos fókuszálnia. De mégis bennem azért fogalmazódnak meg dolgok és napi szinten gondolkodok ezen a témán, de nem tudom, hogy egyáltalán lenne-e értelme az egésznek..

Valaki esetleg tudna ehhez fűzni valamit? Tanács? Javaslat? Hálás lennék nagyon, mert most hatalmas a zavar bennem. Előre is köszönöm!

2019. nov. 3. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Csak a pizza jó újramelegítve
2019. nov. 3. 01:48
 2/7 A kérdező kommentje:
És ha nincs is teljesen kihűlve?
2019. nov. 3. 02:11
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Engem inkább az ex aggasztana,nem a munka amire fogta..ha szakítás után ment vissza az exe ágyába,akkor az se hűlt még ki? És ha megint meginog,újra ez lesz? Szóval inkább ez a probléma..
2019. nov. 3. 03:13
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Majd az exe bemegy hozzá a kórházba, visz neki majd langyos pizzát. Te meg lépj csak tovább, jobbat érdemelsz, mint ez a lyukrajáró. .
2019. nov. 3. 05:56
 5/7 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is hagyd. Legyen büszkeséged, ne legyél olyan buta, mint az exe, hogy egy két kedves szóra elfelejtitek amiket tett. Neki is meg kell tanulni hogy a tetteinek következményei vannak utólag már könnyű mindenféléket mondani, megbánni stb.

Lépj tovább, majd jön olyan aki tényleg szeret teged.

2019. nov. 3. 06:50
 6/7 anonim válasza:
100%
Sosem érdemes újrakezdeni. Sosem.
2019. nov. 3. 08:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tehát, jobban járnék akkor, ha hagynám az egészet.. Csak az a baj, hogy az érzelmeim, még picit húznak felé, és ez a nagy probléma. De értem, mire gondoltok és jogos minden válasz.
2019. nov. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!