Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak az osztálytársamnak vagy ne?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mit tegyek, így hát gondoltam itt kérek segítséget, tanácsot.
A bátyám összejött az egyik évfolyamtársammal. A lányt nem nagyon ismerem, még köszönő viszonyban se vagyok vele. De a bátyámat viszont eléggé jól ismerem (sajnos). Mint minden lányt, ezt a lányt is csak meg akarja b...........ni és utána otthagyja. Ez a lány mellett még olyan 2-3 lányt fűzöget. Szerintetek mondjam el az évfolyamtársamnak, hogy a bátyám csak AZT akarja?
2019. nov. 1. 17:31
1/10 A kérdező kommentje:
Osztálytársam helyett évfolyamtársat akartam írni.
2019. nov. 1. 17:33
2/10 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki...
Ezt jó lenne tudnia...
5/10 anonim válasza:
Szólhatsz de kétlem hogy hinni fog neked
6/10 anonim válasza:
Azért ezt mind mond el neki, utána az ő dolga hogy hogyan dönt.
7/10 anonim válasza:
Már csak női szolidaritásból is mondd el neki!
Ffi.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is mondd el neki, csak nehogy visszamondja a bátyádnak
9/10 anonim válasza:
Amennyiben nem érdekel a viszonyod a bátyáddal mindenképp mond el neki, de figyelj oda arra, hogy egy testvér akkor is testvér, ha másokkal egy méretes szerszám.
10/10 anonim válasza:
Végülis, szard le, hogy a testvéred. Szerinted még hányan fogják meg.... a csajt? Testvéredet 2év után nem is tudja hogy ki a....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!