Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy csak az kell neki?
18 éves lány vagyok, van egy szintén 18 éves barátom. Másfél hónapja vagyunk együtt, előtte 2hónapig “kavartunk”, ezelőtt is már régóta ismertük egymast.
Nem szeretnék még vele lefeküdni csak kb 3 hónap után, mert még korainak tartom. Viszont rajta látszik és tudom is hogy nagyon akarna már. Azt mondta, hogy vár rám ameddig szeretném.
Az a kérdés aggaszt engem, hogy honnan tudjam hogy csak arra vár, hogy szét tegyem a lábam és utána nem fog irántam úgy érdeklődni? Vannak esetleg vmi árulkodó jelek? Félek, hogy csak azt akarja, de tudja, hogy én kapcsolaton kívül nem feküdnék le vele, ezért összejött velem. Segítsetek!:(
Figyelj, szerintem hamár ennyit is várt rád, a mai világban sajnos ez is nagy dolog.
Szerintem ha csak azt akarná, már simán összefeküdt volna más lánnyal.
Szóval szinte tuti, hogy nem azért van veled.
Te meg csak akkor feküdj le vele, ha késznek érzed magad. Ha szeret, akkor úgy is kivárja.
Ha most tennéd, már akkor se lenne gáz. Viszont magad miatt tedd, ha majd megteszed.
Szóval nyugi, jó lesz minden.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!