Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éretlen lennék még egy kapcsolathoz?
A barátom és én 5 hónapja vagyunk együtt. Minden nagyon jó, nagy a boldogság. Viszont még fiatalok vagyunk, én 16, ő 18
A szülők nem engedik, hogy egymásnál aludjunk, nagyon meg van szabva, hogy mikor mennyi időre találkozhatunk, stb
Szerintem mindenki érti, akinek volt/ van párkapcsolata, hogy mennyire szeretnék vele együtt aludni. Én még a szexre sem vagyok felkészülve, de csak mert félek a terhességtől, ő pedig már fel lenne
De mindezek ellenére nagyon szeretjük egymást
Én úgy látom, hogy nagyon érdemes várni, amíg mindketten olyan korba jutunk, hogy már önállóak legyünk
Ti mit gondoltok?
Most ha a szüleid nem engedik akkor mi a kérdés?
Vagy megoldható lenne mégis?
Normális, hogy együtt akarsz aludni vele. Ha le akarnál vele feküdni, az is normális lenne 16 évesen.
Lassan 3 éve vagyunk együtt párommal, mikor összejöttünk, Ő 17 volt, én 20, és voltak bizony hasonló problémáink, de valahogy úgy tűnik csak túljutottunk rajtuk :D
Nem mondom hogy mindenkinek ilyen jól fog ez működni, de ha szeretet meg boldogság van, akkor szerintem ezek nem olyan indokok, amik miatt fel kéne adni egy kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!