Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ebben a helyzetben?
És mi lenne, ha egyszerűen nem foglalkoznál azzal hogy mi történt és miért hanem egyszerűen élnéd az életed a barátoddal a 3. kerék nélkül ?
Ha azért tartod a másikat mert simogatja az egod akkor keress egy "külsőst" erre a célra.
Nem azzal fogod rendbehozni a dolgot kettőjük között hogy titokban beszélgetsz a barátjával.
"senkit nem akartam megbántani ezért titokban beszélgetek a másikkal" looool érzed azért az iróniát ? Szerinted mennyire bántaná a barátod, ha ezt megtudná ?
Szerintem r**nc vagy és mind a kettő srácnak jobb lenne nélküled :)
1.Akkor a kérdésedben vannak fogalmazásbeli problémák vagy továbbra is fentáll az állításom:
"Eléggé közel került a párom egyik barátjához"--->Ez eléggé leszűkíti a dolgot arra az időintervallumra amikortól együtt voltatok
2.Nem tettem semmi rosszat.:
Nem. Csak annyira nem bírsz a véreddel, hogy a barátság sem jelent neked semmit és a párod barátja alá adod a lovat azzal hogy nem is nem fejezed ki a nem tetszésedet a közeledésére hanem még neki panaszkodsz a párkapcsolatodról (A BARÁTJÁRÓL A TE PÁRODROL). Vele beszélsz meg dolgokat amiket a barátoddal is megtehetnél vagy esetleg egy barátnőddel, de nem neked pont a párod barátjával kell.
3. Néha még ad kisebb bókokat, nem is tudom hogy reagáljak, de azért titokban beszélgetek vele annak ellenére hogy már szétziláltam a barátságukat és egyértelműen tudom a párom véleményét a témában.
Elég infóm van eldönteni hogy tettél-e rosszat amivel kiérdemelheted a jelzőt.
Szakíts szegény barátoddal. 17 éves vagy. Hagyd kiélni a véred és ne bánts másokat akik szeretnek. Majd talán kinövöd vagy veled marad a viselkedés forma örökre, de a következő pasinál majd okosabban csinálod.
"Elég infóm van eldönteni hogy tettél-e rosszat amivel kiérdemelheted a jelzőt."
Hát én ezt nem nevezném elég infónak. Ezt a jelzőt nemileg erkölcstelen nőkre szokták használni,ergó olyan lányokra akik könnyen adják magukat. Nem csókolóztam vagy feküdtem le a barátom haverjával,csak mert néha beszélgetek vele,még nem leszek r**anc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!