Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi erre a kérdésre a jó válasz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a kérdésre a jó válasz?

Figyelt kérdés

Barátnőm tegnap megkérdezte, hogy “Küzdenék-e érte, ha olyanra fordulna a helyzet”, én meg megmondtam neki őszintén, hogy nem, mert aki menni akar menjen, és ne nekem keljen győzködni, hogy maradjon, hanem azért marad, mert szeretne. Valamint ha másik pali lehet a dologban akkor aki mozdítható az menjen is.

Úgy láttam rajta, hogy rosszul esett neki. De én csak elmondtam neki l, hogy ezt így gondolom.

Most erre mit kellene mondanom?

2019. szept. 28. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

"mert aki menni akar menjen, és ne nekem keljen győzködni, hogy maradjon, hanem azért marad, mert szeretne. "

Ezt is elmondtad neki?

2019. szept. 28. 07:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, amit leírtam azt mondtam.
2019. szept. 28. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt elcseszted. Kérj tőle bocsánatot ha meg nem késő, és beszéljétek meg.
2019. szept. 28. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az őszinteség nagyon fontos egy párkapcsolatba. Nyugodtan meg lehet kövezni.
2019. szept. 28. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legközelebb ne az óvodások közül keress barátnőt, és akkor nem fog ilyen hülyeségeket kérdezni.
2019. szept. 28. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a lány még gyerekes felfogású , de mond neki még azt hogy egy férfi egy életen át küzd azért hogy a családját eltartja , hogy semmibe ne szenvedjenek hiányt és hogy biztonságban tudhassa őket.

Ha ez bem kűzdés akkor nem tudom mi az.

2019. szept. 28. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle gyerekes felfogásról nincs szó, kedves utolsó. A nő az nő. Merőben más a lelkivilága, és igenis szüksége van rá, hogy időnként szóban is ki legyen fejezve, amit a pasi szerint "úgyis tud".

És mi az, hogy nem küzdenél érte, és ha menni akar, menjen? Tudod, pajti, mindenkit valamiért szeretünk. Minket is valamiért, valamely tulajdonságunkért szeretnek. Emellett számtalan rossz tulajdonságunk is van, ami saját szemünkben egyáltalán nem látszik sarkalatosnak, ugyanakkor lehet, hogy az aktuális partnerünknek csípi a szemét. Egy kapcsolatot, egy szerelmet ápolni kell, mert különben elsorvad. És ebbe az ápolásba bizony az is beletartozik, hogy igyekezünk jobb emberré, szerethetőbb partnerré válni. Egyfolytában! Mindörökké! Mert a legélesebb tükröt mindig a szerelmünk ítélete tartja elénk. Tehát ha menni akar,, annak mi magunk vagyunk az oka. Mi vagyunk kevesek valamilyen szinten, mi nem tudjuk életben tartani a szerelmét. Na, itt a küzdés! A folyamatos változás, fejlődés. Persze lehet ehelyett is a telefont buzerálni, csak éppen abból soha nem lesz hosszútávú, jól működő kapcsolat.

2019. szept. 29. 15:40
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem full korrekt válasz volt. Mi az apja faxáért küzdenél érte, ha menni akar?

Én mondjuk, ha kedves a kapcsolatunk, azt válaszoltam volna neki, hogy "Ismerlek annyira, hogy ne kelljen érted harcolni, mert hűséges vagy és ha nem adnék rá okot úgy sem hagynál el." Kb ezzel ki is vágtad volna magad.

2019. okt. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!