Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Van egy lany akivel majus ota beszelek. Ez a lany amugy egyetemen a csoporttarsam. Az elso masfel honap remek volt de amugy komoly dolog nem volt kettonk közt. Majd utana kezdett eldobni es nem ert ra stb de ha nem irtam neki akkor keresett szoval elengedni nem akart szerintem. Egesz nyáron ment ez a huza vona mert ebbol adodtak a bajok h nem talalkoztunk csak kb hetente es mindig en kerestem. Nyar vegen irtam neki hogy legyen szunet mondta rendbem de 3 nap utan keresett. Most hogy egyetem van nyilvan tobbet beszelunk es jo is de kettesben ugyanugy ritkan talalkozunk pedig mar lassan 5 honap telt el de meg mindig semmi komoly. Mit tennetek a helyemben?

2019. szept. 26. 01:24
 1/1 B25 ***** válasza:

Szerintem legegyszerűbb ha megmondod neki hogy szimpatikus neked, szeretnéd jobban megismerni, jöjjön el veled egy randira. Most ennek nincs semmi értelme, ha nem akar tőled semmit akkor úgyis megmondja és legalább tovább tudsz lépni. Ha pedig ő is kedvel, akkor végre léptél.

Egyszer élünk, ne féljetek a kudarctól, mert nincs semmi gond azzal, ha valaki elutasít.

Sok sikert 😉

2019. szept. 26. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!