Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Csak játszik velem?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, és eddig úgy tűnt, hogy minden ok.
Viszont megtudtam, (hosszú történet, hogy hogyan) hogy más lányokkal írogat/ próbál összejönni. Nem tudom, mit tehetnék.
17/L
2019. szept. 22. 11:24
1/6 anonim válasza:
Szakíts! Igen!
ha nem kamuztak róla olyanok, akik éppen hogy szét akarnak szedni titeket..
2/6 A kérdező kommentje:
#1 nem feküdtünk le.
#2 Köszi a választ, csak az a baj, hogy én még nagyon szeretem💔💘
2019. szept. 22. 11:31
3/6 anonim válasza:
Szakíts. Elhiszem,hogy szereted,de ne akarj ilyennel élni.
4/6 anonim válasza:
Inkább úgy mondanám, te vagy az egyik lány,akivel játszik. És az egyik naiv,aki össze is jött vele.
És nagyon remélem, hogy az egyik értelmes,aki azonnal szakít is vele.
5/6 kargor válasza:
Természetesen szakíts, sokkal rosszabb lessz, ha már meg is csal!
6/6 anonim válasza:
Szakíts bár hiába írom úgyse fogsz ránk hallgatni , majd megtanulod saját károdon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!