Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnőm nem enged sehova?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem enged sehova?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi időbe lett ez,hogy nem enged még át este a barátaimhoz bulizni meginni 1-2 sört! Meg úgy amblokk kocsmába se..

Nos ő akar menni bulizni diszkóba is stb régebben még elengedtem lány barátnőivel,de màr velük nincs jóba,és most egy olyan bandával szeretne menni,amibe 4 fiú van ès 2 lány rajta kívűl. Akkor egy másik “fiú barátjához” akar menni ott alvós szülinapi buliba.. bezzeg,ha én mondanàm,hogy elmegyek egy làny barátnőm szülinapi bulijába,ami ottalvós lesz,akkor már szakítana. Mondtam is neki,hogyha ő mehet egyedül diszkóba,akkor én is,de olyankor már nincs benne xD most őszintén kinek van igaza ? Meg azt mondja mindenért ém vagyok a hibás,hogy nem barátkozhat fiúkkal! Hát még anno én is beszéltem làny barátokkal,de megtiltotta... akkor ő milyen jogon várja el,hogy èn megengedjem neki?

2019. szept. 21. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
34%
Szia a barátnőd nagyon gnosz és ez így nincs rendben. Nem normalis hogy más srácnál ott akar aludni. Helyes hogy nem hagytad neki. Mi lenne ha együtt mennétek el bulizni a haverokkal együtt? És akkor nem lenne veszekedés. Ha meg nem engedi hogy vele menj az akkor úgy elég gyanus nem gondolod? Ha nincs rejtegetni valója simán mehetnétel vele..
2019. szept. 21. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
12%

A kapcsolat alapja a bizalom! Bizzatok egymásban. Ha te elengeded valahová, vagy ő téged, biztos menni fog ez fordítva is.

De akár együtt is mehettek bulizni!

A féltékenység csak arra utal, hogy nem akar elvesziteni téged, ahogy te sem őt!🙂

16f

2019. szept. 21. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

ezt nem fogom felfogni sose: ha 2 ember összejön miért nem együtt buliznak, néha még ki is kéri a másik hogy te ne gyere..

Válasz a kérdésre: te a haverjaiddal nem ihatsz 1-2 sört, ő meg elmenne más pasikkal bulizni..

Pszichés megközelítés: Na az esélye ha téged nem enged sehova és ő elmegy mindenhova, akkor megcsal(hat) és mivel ő ilyen nem akarja hogy megcsald, mert rád vetíti magát.

2019. szept. 21. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!