Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért ilyenek a lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a lányok?

Figyelt kérdés
Miért nem ismerkednek senkivel, ha az illető tetszik nekik és oda megy akkor se? Néhány lány miért fél a fiúktól? Na meg olyat is hallottam, hogy a lányok olyanok, hogy lehet nincs barátjuk és akarnak. De ha épp olyan kedvük van hiába megy oda egy számukra akár fullos srác, akkor sem fognak vele leállni. És már kezd idegesíteni, hogy hiába mondták páran, hogy jóképû vagyok, nem találok magamnak párt. Mert úgy láttom már az összes lány már csak a pénzre megy. Ha nem jön oda valami csaj hozzám. Akkor én oda megyek valami szép lányhoz. És szinte mindig elutasít. De volt olyan buli amikor vagy 4 felesen túl voltam, ami nem látszott rajtam. Akkor oda mentem olyan lányokhoz akik nem olyan szépek, mert akkor inkább egy éjszakásra vágytam. És azok is elutasítottak. Utcán is ugyan ez a helyzet. Volt már amikor nem utasítottak el, de másnap bejelől facebookon. Rá írok, és nem ír vissza. Lányok miért vagytok ilyenek? Miért nincs bennetek érzelem, miért csak a pénz?

2019. szept. 12. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem kérdés tesó, ez kemény önsajnáltatás, lehet szednél fel csajt de ilyen önsajnáltatással senkinek se kellesz.
2019. szept. 12. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Az eszedbe se jutott, hogy egyszerűen nem vagy szimpatikus?

Azokat én is lerázom, akik teljesen ismeretlenül jönnek oda hozzám, mondjuk a buszon, mert a "Szia. Mizu?"-nál tovább nem jutnak.

18/L

2019. szept. 12. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nem szia mizu szöveggel szoktam oda állni :D!
2019. szept. 12. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
Hanem szia dugunkkal vagy mi?
2019. szept. 12. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Max egy buliba :D! De csak akkor ha inkább kanos vagyok és szexualitásra vágyom, mint kapcsolatra. De ilyen ritka.
2019. szept. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!