Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 4x probálkoztunk eddig a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4x probálkoztunk eddig a szexel a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

De nem jött össze mindig fáj neki valameddig bement,de fáj neki,pedig sok előjáték van be is nedvesedik..

Azt mondta többet nem szeretné csinálni.. mit tehetnék? 8 hónapja vagyunk együtt,szeretem!

Viszont soha többé nem akarja csinálni mert fáj neki,ilyen esetben mit tehetnék?

Tegyük fel együtt maradunk évekig akkor addig ne szexeljek egyáltalán? Fiatalok vagyunk még.. 18f 16l

Ilyen esetbe még szűznek tekinthető? Mert ő annak vallja magát.

2019. szept. 11. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

szerintem menjen el nőgyógyászhoz. Esetleg egy jó darabig pihentessétek a dolgot, lehet testileg még nem tart ott, ahol.

Szűznek már nem szűz, hisz az előbb írtad: megtörtént a megtörténnivaló.

Beszéljétek át a dolgot, és jussatok dűlőre.

2019. szept. 11. 23:02
 2/9 anonim válasza:
69%

Biztos nem gondolta komolyan hogy soha többet ettől ne aggódj. Ha szereted ezt a lányt akkor tarts ki mellette, szeresd és mikor olyan a hangulat akkor próbálkozzatok de csak óvatosan.

Mit tehetsz? Türelmes vagy.

2019. szept. 11. 23:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát nem volt még egyszer sem nőgyógyásznál tudtommal!

Én tényleg szeretem kitartok mellette ez természetes mert még egy ilyen lányt mint ő nem találok. Ebben biztos vagyok.

Csak egyszerűen most rám jött ez a gondolat,hogy évekig együtt leszünk, egyébként én hosszútávra gondolok nagyon ,akár örökre na és akkor sose lesz szex,ugye értitek. Egyébként nagyon okos szép és érett csaj,szakítani semmiképpen sem akarok,természetesen megcsalni se csalnám meg sosem! Csak ugye szex nélkül nincs kapcsolat.. remélem,hogy csak most érzi így. Most kicsit összekaptunk ezen.. igazából tényleg megtettünk mindent.. többször megpróbáltuk, oda figyeltem,hogy nedves legyen meg minden tényleg nagyon lassan próbáltuk meg az egészet,de fáj neki nagyon és most ért el arra a pontra,hogy többé nem akarja. Teljesen tanácstalan vagyok,hogyha mégis meggondolná magát,akkor hogyan lehetne enyhíteni ezt a fájdalmat.. :(

2019. szept. 11. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
42%

Jegeljétek egy kicsit a témát! Az a baj, hogy a rossz tapasztalatok miatt hiába akarja majd a dolgot, megint az lesz, mint legutóbb. Bestresszel és akkor persze, hogy fáj.

Megnyugtatlak, hogy lesz olyan, amikor magától akarja, szóval nem kell attól félni, hogy soha nem fogtok szexelni. :D

Kicsit pihentessétek, legyél türelmes és össze fog az jönni!

2019. szept. 12. 13:37
 5/9 anonim válasza:
54%
Még csak 16 éves, persze hogy nem kell még erőltetni!
2019. szept. 12. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanez volt az exemmel, ugyanebben a korban. Aztán 9 évig együtt voltunk végül, így természetesen megtörtént rendesen is a dolog a sokadik próbálkozásra. Viszont örökre megmaradt egy kicsit a probléma. Nem tudtam rendesen megcsonálni pl kutyában, mert 8 év után is fájt neki úgy. Kb csak lovagolni tudott rendesen. Szerintem van akinek kisebb a hüvelye "gyárilag".
2019. szept. 12. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom a bnod soha eleteben nem maszturbalt, a tamponon kivul nyilvan semmi nem jart a huvelyeben..

Eloszor ujjazzad, 1ujjal aztan 2vel. Ki fog tagulni.

2019. szept. 13. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos el kell szomorítsalak, mert nem te kellesz neki és ezért fáj neki. Valóban nem is fájdalom ez hanem lelki taszítás.

Tapasztalat alapján mondom.

2019. szept. 14. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Az első alkalom egy kicsit fájni fog, ez a legtöbb esetben így van. Ez fokozható azzal, ha nem tudja magát elengedni, mert fél vagy izgul. Ha azt érzed rajta, hogy megfeszül a teste, akkor ott is megfeszül és nehezebb lesz behatolnod. Ebből kifolyólag annál kellemetlenebb.

Beszéljetek róla. De ne rábeszélősen, hanem hogy mit érez, mire gondol közben, stb.

Addig ne próbálkozzatok, amíg nem érzi úgy hogy készen áll rá. Majd később amikor már azt látod rajta, hogy ő is úgy igazán szeretné, akkor megfelelő ráhangolódás után próbáljátok meg. Addig felesleges, az a baj, hogy a sok sikertelen élmény után saját magát is elbizonytalaníthatja azzal a gondolattal, hogy biztosan vele van a baj. Ezt az esetet mindenképp kerülni kell.

2019. szept. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!