Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, számotokra milyen a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra milyen a tökéletesen romantikus este? Pontos leírással!

Figyelt kérdés

2019. aug. 31. 20:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
1-es vagyok, ezt is adom 10-es, kivételesen tök jó válaszok vannak ez a kérdés alatt :) Bárcsak több ilyen lány lenne pesten, aki elfogadó és hasonló normális randi is jó lenne neki nem egy nagy BMW-re vágyna :D Kár hogy kevés a visszafogott lány a mai világba, mindengyik bulizik meg szelfizget, aztán csodálkoznak hogy nem úgy vannak kezelve mint az álmukba...
2019. aug. 31. 21:37
 12/25 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk én pesti vagyok, és elég sok barátnőm odáig van az ilyen egyszerűbb programokért.

Mondjuk szelfizni is szoktunk. XD

18/L

2019. aug. 31. 21:39
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok jó, de gondolom nem ribis haspólóba meg ilyenekbe, már ha olyan normális vagy mint amilyennek tűnsz... De hát az hogy a lányok elfogadók legyenek... Szerintem egy kapcsolatba alap hogy nem beszélgetünk más fiúkkal/lányokkal, az egyik úgy is többet akar majd, és én hűséges akarok lenni, nem akarom e-miatt elveszteni azt aki majd talán egyszer mellettem lesz.. De hát a kisajátító, túlságosan törődő fajtámat nem nagyon kedvelik a lányok... Nem is vagyok magas, nem is nézek ki talán 18 nak, szóval ez nálam eleve egy vesztett ügy úgy tűnik..
2019. aug. 31. 21:41
 14/25 A kérdező kommentje:
Szóval valakinek még a kérdésre válaszolva van ötlete? Akár priviben is ha szeretnétek még többet is mesélek! Az eddigieket nagyon köszönöm. És kedves #1 nagyon nagyon sok ilyen lány van és biztos te is megtalálod a párodat
2019. aug. 31. 21:47
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
Sziasztok, jöttem lepontozni
2019. aug. 31. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok, köszi, aranyos vagy, de nem hiszem hogy egy ilyen srác már kellene akárkinek is.. Hogy őszinte legyek, nem kéne tanácsokat kérned. Felejtsd el. mindenkinek sajátos. Találj ki te valamit ami szívből jön, ami a TE SAJÁT ötleted, és oda vidd el :) Ha csak egy mozit bedobsz elé az is valami, valahova a szabadba ahol csak ketten vagytok, akár olyasmit amit én tervezek, egy parkba, itt speciál van hinta is, arra ketten egymás mellé ülni beszélgetni.. 1 barátnőm volt én ezt csináltam vele, sétálgattunk, az összebújós padra ülős sztorit meg még nem tudtam kiélvezni senkivel, szóval jó lenne valaki aki komolyan is gondolja jóba rosszba, de hát igen, az én fajtám eléggé.. nyomi. meg kisajátítást sok lány nem bírja, nekem meg adja ha a barátnőm bulizik meg iszik, hogy majd azt egy fiu kihasználja meg ilyenek.. Kettesbe együtt lenni, ez az én tervem :3
2019. aug. 31. 21:54
 17/25 anonim ***** válasza:
17%
1-es vagyok) Én meg már azért is vissza pontozok mindenkit, mert kivételesen jófej srácok és aranyos lányok kommenteltek, normális jó válaszokat! :)
2019. aug. 31. 21:54
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm #1 de azért én kérek még válaszokat
2019. aug. 31. 21:59
 19/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagyok az a romantikus alkat de... Este a külvárosban járkálás, amikor már minden kihalt, csak sétálunk, beszélgetünk, hülyéskedünk, belógunk az egyik lezárt sportpályára vagy az egyik elhagyatott játszótérre. Talán tüzet gyújtunk a pálya mellett (van tűzgyújtó hely) és amellett ülünk egy kicsit. Aztán megyünk tovább ökörködni hogy másnap csak vihogva tudjuk felemlegetni az azesti történteket. Semmi vacsora csak szétnyomott péksüti és éjjelnappali tescoból vett zacskós leves amit megpróbálunk a tűz felett megcsinálni. Nekem kb. ennyi. Tudom, nem romantikus, gondolom nem tetszene sok más lánynak.
2019. aug. 31. 22:27
 20/25 anonim ***** válasza:
97%

Egyes, a f...om már beléd... Oké, felfogtuk, hogy szenvedsz, más is. De basszus, ne már. Elég egyszer leírni, hogy kisajátítod a lányokat (ez mondjuk egy rohadt taszító tulajdonság, agybajt lehet tőle kapni). És ne általánosíts már. De, vannak normális lányok, és attól, hogy valaki életében egyszer szelfizett, még nem lesz kva. Miért csak az olyanokat akarod meglátni, akik a BMW-dre meg a pénzedre izgulnak?

Változtass egy kicsit: próbálj kevésbé féltékeny lenni, hagyj teret a szeretteidnek, mert nagyon idegesítő tud lenni, ha valakire rátapadsz. Kösd le magad, ne agyalj állandóan azon, hogy nem jön össze a barátnő. Majd fog. Addig szánj időt a hobbidra, akár azzal kapcsolatos programokra is elmehetsz, ahol megismerhetsz normális embereket. Nem kötelező bulikban csajozni, itt egyből lesz közös téma is.

És fejezd be az önsajnáltatást, az senkinek nem bejövős

2019. szept. 1. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!