Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl reagálnám vagy tényleg valamire céloz a barátom?
Sziasztok!
A barátommal távkapcsolatban élünk és azt tudni kell róla hogy ő kifejezetten a pufi lányokat szereti/kedveli.
Első találkozásunknál és is elég pufi voltam mint arcban mint testben...azóta fogytam,amit nem néz úgymond jó szemmel.
Ma valahogy előjött az a téma,hogy milyen volt az 1. találkozásunk stb. és mondta hogy változtam és hogy akkor olyan kis pufi voltam,most meg...és abba hagyta a beszédet,csak olyan szomorúan nézett.Félek hogy így nem tetszek neki eléggé,mint "pufin".Mit tegyek hízzak hogy újra el nyerjem a tetszését?Pedig annyit szenvedtem azokkal a kilókkal és még most sem vagyok teljesen meg elégedve magammal.
Hiába mondja hogy tetszik a testem neki stb,amikor hozzám "csap" egy ilyen mondatot...őszinte leszek eléggé rosszul esik de lehet velem van baj , lehet én vagyok túl érzékeny és reagálom túl a dolgokat?
Nem tudom,tényleg...
Ti mit gondoltok?
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Kettessel nem értek egyet. Eleve tavkapcsolat, ritkán találkoznak. Ha a tesi vonzódás elveszik, sokszor a szerelem is. Es lehet hogy egyszerűen nem szereti a vékonyakat. Ez van, ezt senkinek nem lehet fel róni.
Ha te magadnak vekonyan tetszel, akkor szakitsatok. Kerdezd meg szeret es vonzonak talal e vekonyan is. Ha elgondolkodik rajta, szakitsatok. Egyikőtöknek sem jo ez igy.
Simán kérdezz vissza, és mutass is rá az ellentmondásra. Ne hagyd magad manipulálni, mert a "nincs semmi baj", miközben alattomosan piszkál, az manipuláció.
És ha tartósan rosszul érzed magad ebben a kapcsolatban, akkor hagyd ott. Majd lesz, aki szeretni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!