Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az igaz, hogy minél intelligensebb egy lány, annál kisebb az esélye, hogy párkapcsolata legyen?
Szerintem ez tinikorban igaz,mert a többség páva fiú a buta libákra megy,de azért pl.felnőtt korban szerintem ez már nem igaz.
U.i:nekem van barátom,szóval a kérdés elméleti:)
Ez nem csak a lányokra/nőkre igaz.
Az intelligensebb emberek mindig nehezebben találnak maguknak komoly kapcsolatot, mert sokkal több elvárásuk/elképzelésük van.
Igaz ez mind tini- mind felnőttkorra, mind nőkre mind férfiakra.
De persze a szerelem ettől függetlenül vak, és a legjózanabb embereket is sokszor megbódítja életük során.
Felnőtt korban is igaz.
Férfiakra is.
Aki okosabban áll a kapcsolatokhoz, az kevésbé hagyja magát kihasználni, átverni, sokkal jobban meggondolja, hogy belemegy-e egy kapcsolatba, jobban átlát a másikon. Ha megvan a magához való esze, akkor feltételezhető, hogy egyedül is megállja a helyét, tehát "kényszerből" nem fog mással lenni.
Kevésbé hagyja magát irányítani, és sok férfi és nő van, aki irányítani akarja a párját.
Ha azt vesszük, hogy nem adja egy szintnél alább, akkor ugye minél intelligensebb, ez a léc annál magasabb, és annál kevesebb emberből meríthet.
Úgyhogy matematikailag igen, bár azt gondolom, egy jó párkapcsolat nem feltétlenül IQ kérdése egy bizonyos szint felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!