Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, megcsalnatok a baratnotoket akkor, amikor józanok vagytok?
És ha részegek vagytok? Esetleg akkor előbb? Vagy kijelentitek/ki meritek jelenteni, hogy biztosan nem csalnatok meg részegen se?
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Legyszi őszintén, én úgyse a baratnotok vagyok és azt se tudom kik vagytok 😃
Kort is írjatok 🙂
Ha szeretem, nem csalom meg, akármilyen állapotban is vagyok. Ha megcsalom, az azt jelenti, hogy a másik nőhöz jobban vonzódom,hiszen a jelenlegi nem volt elég.
19/F
Kedvencem:
"Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!"
Hát igen sajnos megesett velem egy kis félrelépés mikor ájulás közelig ittam magam. A lelkiismeretem nagyon nehezen viselte, az sem segített a dolgon hogy tagadtam mindent mindenkinek, senkivel sem tudtam beszélni erről :/ DE legalább a barátnőm nem tudta meg.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!