Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Srácok! Ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Barátnőm nagyon (tényleg nagyon) szereti a BTS-t (ez ilyen Koreaiakból álló fiúbanda), eddig ezzel nem is volt (nagyobb) bajom.

Ma felhívtam videochatben, mondta hogy faltól-falig kiköt egy madzagot, arra pedig rárakja egy csomó BTS-es fiúról készült képét. (kb 50 van neki ilyenekből :) )

Meg mondta hogy xy lesz a férje, meg hasonlók.

Mondtam neki, hogy ez engem így azért zavar, amire azt a választ kaptam, hogy nekem meg játékfüggőségem (nincs függőségem, csak szeretek játszani) van.

Ti mit mondanátok neki? Hívassak le én is képeket híres női énekesekről (most Ariana Grande jutott eszembe) és rakjam én is tele vele a szobámat, meg mondogassam neki hogy jaj milyen gyönyörűen néz ki és hogy tuti ő lesz a feleségem?

Vagy mit kéne ilyenkor csinálni?

Igazából még most sincs bajom ezzel, csak zavar, meg na. A barátnőm ne rakja már tele a szobáját más fiúk képeivel.

Ti mit tennétek?

Köszi a válaszokat!

2019. aug. 23. 22:26
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
32%
Te is koss ki egy madzagot es tegyel ki ra egy csomo pucer nos kepet.
2019. aug. 24. 15:18
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából már nem is érdekel annyira. De azért válaszokat még elfogadok! :D

2019. aug. 24. 21:24
 13/21 anonim válasza:
73%
Ne foglalkozz vele. Jó, igaz az túlzás hogy azt mondja hogy a férje lesz valamelyikőjük. De nem gondolhatja komolyan...Az meg hogy BTS-es képekkel rakja teli a szobáját az meg mindegy. Fogadd el hogy rajong értük
2019. aug. 26. 10:40
 14/21 anonim válasza:
81%

Szerintem meg szakíts vele.

Ha mondod neki, hogy zavar és ezt ne veszi figyelembe, sőt még rá is tesz egy lapáttal, akkor nem szeret, csak egy pótlék vagy, amig "Oppa" észre nem veszi.

2019. aug. 26. 11:08
 15/21 anonim válasza:
36%
Barátnőd helyében már rég otthagytalak volna :D Nehogy már a fiúm határozza meg, mik lóghatnak a szobámban, jézusom, ez csak egy együttes.
2019. aug. 26. 17:58
 16/21 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem néhányan picit túlreagáljátok a témát. Egyik barátnőm Marvel fanatikus, szokta mondogatni, hogy neki Loki a szerelme, és képzeljétek, boldog párkapcsolatban él a párjával. Ráadásul nem tini már, 22 éves. Nálunk lányoknál normális az, hogy van, akiért rajongunk, és azt esetleg szerelmünknek, férjünknek hívjuk, de nyilván ezt nem gondoljuk komolyan, nem vagyunk szerelmesek az adott hírességbe vagy kitalált karakterbe, ők csupán a rajongásunk tárgyai. Engem nem zavarna, ha a barátom énekesnőkről tenne ki képeket a szobájába, amennyiben azok nem szexis, sokat mutató képek. Kérdező, gondolom a barátnőd sem félmeztelen képeket tesz ki az idoljairól. Persze, megértem, azt, aki azt írta, hogy ez önbizalomromboló lehet, de kérdező, gondolj bele, a barátnőd veled jár, akkor nyilván téged szeret, mégcsak az sincs benne, hogy az elvárásait ahhoz a fiúbandához köti, hiszen (feltételezem) te nem vagy ázsiai. Vannak olyan kpop rajongó lányok, akik mindenáron ázsiai fiúkkal akarnak járni, de nyilván a te barátnőd nem ilyen. Szóval nyugi. :) Viszont azt mondd el neki, hogy ne neked mondogassa ezeket a dolgokat, mert téged nem érdekel ez a téma.
2019. aug. 27. 06:50
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

Haver, engem kérdezel tini lányokkal messze nem éri meg kapcsolatot fenntartani. 30 alatt csak azt veszi észre egy csaj, hogy csak kinyalod a seggét, eltartod, meg elviszed mindenhova. Hálátlan önző az összes.

Sztem a kapcsolat témát kukázd ki, és a csajt is, hogy érezze, hogy a dolgoknak súlya van, és, hogy ez neked most rosszul esett. Nem tudom, hogy ez most aktuális-e még.

2020. ápr. 30. 20:38
 18/21 anonim válasza:
100%

Szia! Én is BTS fan vagyok és nekem is tele van a falam velük, sőt élethű karton figurám is van.(nekem is van barátom és a képek nem zavarják őt, a bábut meg meg szokta kérni hogy amíg ő ott van addig vigyem ki) És teljesen meg értem ha téged ez zavar, én azt tudom javasolni hogy beszélj vele erről, kérd meg szépen hogy amíg veled beszél vagy át mész hozzá addig ne beszéljen róluk, szedje le a faláról őket.

16/L

2020. dec. 2. 10:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Uh, bocsi, csak most kaptam értesítést a kérdésről.

Már lényegtelen, tavasszal külön váltak útjaink egyéb dolgok miatt is. :)

Köszönöm a válaszaitokat!

2020. dec. 2. 10:52
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez azért engem is zavart volna. De sajnálom, hogy véget ért.
2022. máj. 18. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!