Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hogyan reagálnátok erre?
Barátnőm nagyon (tényleg nagyon) szereti a BTS-t (ez ilyen Koreaiakból álló fiúbanda), eddig ezzel nem is volt (nagyobb) bajom.
Ma felhívtam videochatben, mondta hogy faltól-falig kiköt egy madzagot, arra pedig rárakja egy csomó BTS-es fiúról készült képét. (kb 50 van neki ilyenekből :) )
Meg mondta hogy xy lesz a férje, meg hasonlók.
Mondtam neki, hogy ez engem így azért zavar, amire azt a választ kaptam, hogy nekem meg játékfüggőségem (nincs függőségem, csak szeretek játszani) van.
Ti mit mondanátok neki? Hívassak le én is képeket híres női énekesekről (most Ariana Grande jutott eszembe) és rakjam én is tele vele a szobámat, meg mondogassam neki hogy jaj milyen gyönyörűen néz ki és hogy tuti ő lesz a feleségem?
Vagy mit kéne ilyenkor csinálni?
Igazából még most sincs bajom ezzel, csak zavar, meg na. A barátnőm ne rakja már tele a szobáját más fiúk képeivel.
Ti mit tennétek?
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Igazából már nem is érdekel annyira. De azért válaszokat még elfogadok! :D
Szerintem meg szakíts vele.
Ha mondod neki, hogy zavar és ezt ne veszi figyelembe, sőt még rá is tesz egy lapáttal, akkor nem szeret, csak egy pótlék vagy, amig "Oppa" észre nem veszi.
Haver, engem kérdezel tini lányokkal messze nem éri meg kapcsolatot fenntartani. 30 alatt csak azt veszi észre egy csaj, hogy csak kinyalod a seggét, eltartod, meg elviszed mindenhova. Hálátlan önző az összes.
Sztem a kapcsolat témát kukázd ki, és a csajt is, hogy érezze, hogy a dolgoknak súlya van, és, hogy ez neked most rosszul esett. Nem tudom, hogy ez most aktuális-e még.
Szia! Én is BTS fan vagyok és nekem is tele van a falam velük, sőt élethű karton figurám is van.(nekem is van barátom és a képek nem zavarják őt, a bábut meg meg szokta kérni hogy amíg ő ott van addig vigyem ki) És teljesen meg értem ha téged ez zavar, én azt tudom javasolni hogy beszélj vele erről, kérd meg szépen hogy amíg veled beszél vagy át mész hozzá addig ne beszéljen róluk, szedje le a faláról őket.
16/L
Uh, bocsi, csak most kaptam értesítést a kérdésről.
Már lényegtelen, tavasszal külön váltak útjaink egyéb dolgok miatt is. :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!