Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiúként, milyen ha 13 éves barátnőm van?

Nagyon számít.
Nem csak nagyon különböztök, de ráadásul ő még gyorsan is változni fog.

Nem.
Haverjaid nem szóltak hogy ezt nem kéne ?!

Jól csinálod.
Várd ki a 14 êvet és hajrá. Addig viszont ne...
Csapasd vele.

Beszéltem már olyan 12 éves lánnyal aki kívűl-belül 16-nak tűnt, szóval megesik hogy tényleg van valami egy ilyen korú lányban amit vonzónak találhatsz, nem gáz.
Viszont a szexualitást ne erőltetsd, hagy hogy ő kezdeményezze MAJD ha szeretné.

Lehet változnak a mai 13 éves lányok de én régebben 17 évesen nem izgultam volna rá egy ilyen korúra....
24/F

Bármennyire is tetszetek egymásnak, esetleg szeretitek egymást, nem működne. Azért 13 évesen egy lánynak meg egy csók is nagy dolog tud lenni (jó esetben, és mindenki azzal jön, mindenki másképp ér, de szerintem a szexuális élethez egy 13 éves semmi esetre sem elég érett, még akkor is, ha elsőre azt hiszi, utólag bánni fogja), míg egy 17 évesnek ennél komolyabb igényei vannak...
Hagyd őt, ha meg akkora a szerelem, akkor évek múlva esetleg megpróbálhatjátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!