Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaphatok meg egy lányt sem?

En is nagyon szerencsetlen vagyok csajozas teruleten viszont vak vezet vilagtalant alapon egyszer probaltam segiteni vkinek akinek szinten hasonlo problemai voltak.
Egyszeruen nem lehetett rajta segiteni mert neki kellett volna magaba latnia es elhatarozni magat abban h valamiben fejlodni/valtozni kell.
Annyira bonyolult volt h roszabb volt mint egy lany ...mikor olvastam a szoveged o jutott eszembe...detto ugyan az
Azt tudom csak mondani h te ismered a legjobban magad...te tudod szamba venni h mi az amin valtoztatnod kell
Ezt azert irom mert sztem nem az a legnag,obb problema h rosz hel,en laksz ( bar az is benne lehet)

Na én lány vagyok és ez a viselkedés nekem felettébb taszító...
Oké, normális lányt akarsz, de te magad nem vagy képes önmagadat elfogadni és az egész csak nyafogás amit ideírtál...
Az meg hogy jaj te vagy a legszerencsétlenebb, ez csak egy kitalálció, mert sok dolog nem jött össze, attól még nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan vess véget az életednek.
Sokan vannak így, sőt minden embert érnek rossz dolgok és mégis akarattal és kitartással bármit elérhet az ember.
Az élet nem csak jó dolgokból vagy csak rossz dolgokból állnak, meg kell küzdeni minden egyes nap valamiért.
Én egy önbizalomhiányosy visszahúzódó lány voltam és sokszor utasítottak vissza és igen, sok rosszat kaptam, de megakakartam változtatni az életem és eszembe nem jutott öngyilkosnak lenni.
Ezek a dolgok csak rajtad állnak...
Ha elkezdesz fejlődni, idővel változni fognak ezek a dolgok is...
De legfőképp a lányok nem szeretik a rinyálást...
Innentől kezdve ez csak rajtad múlik, hogy teszel-e érte vagy sem.

16 éves srác vagyok, sose volt barátnőm. Pedig én sem tartom magam egy ronda embernek. Egyszerűen nem jönnek össze olyan emberrel aki nem az esetem.
Neked is gondolom van egy mércéd, amin vagy átmegy az adott partner vagy inkább hagyod. Persze ez is attól függ mennyire magas a mérce. Egyszerűen ha ismerkedni szeretnél ott a Facebook, a városban is lehet ismerkedni bármi ilyen helyen.
Ha tágítod az ismeretségi körödet több embert ismersz meg és ott biztos találsz magadnak egy számodra megfelelő lányt.
De ne egy lány keljen ahhoz, hogy te boldog legyél.
Ismerkedj és válogass. Nem mindegy, hogy 10 vagy 100 lányból választod ki a barátnődet.
Sok sikert, ne add fel. 🙂

Megint csak hisztizel...
Ez az egyik legnagyobb probléma, a lányok nem szeretik a hisztis fiúkat.
Nem ismerlek, de az írásod alapján egyre jobban taszítónak talállak.
Az hogy neked betegségeid voltak vagy gondjaid voltak, azon nem múlik semmi, hiszen egy mozgássérült és vagy hasonló beteg emberek is találhatnak párkapcsolatot, amiben boldogan élnek.
Folyamatosan csak kifogásokat keresel és nem teszel semmit.
Elvárod, hogy segítsünk, de attól független a hozzáállásodon nem fogunk tudni változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!