Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy sokkal jobb ha egy lány ragaszkodik?

Szerintem mind a kettőjüknek kell ragaszkodniuk egymáshoz...
De mindenkinek meg van a saját véleménye :/

Szerintem a kérdező arra a féle ragaszkodásra gondol, amikor nagyon rossz valakinek a kapcsolata, minden nap vitáznak, netán a fiú veri a lányt, de egyszerűen nem tud lépni a csaj, mert fél a változásoktól és durván ragaszkodik a pasijához.
Ismerek ilyen 17 éves lányt, a pasija drogozott, csajozott, rendszeresen verte, volt hogy kórházba került a csaj. De egyszerűen nem tudta elhagyni, mert első szerelme és ragaszkodik.
Viszont sajnos én fiúként vagyok ragaszkodó típus, és szinte mindenki csak barátzónába tesz :D
Célszerű lenne ha olyannal jönnék össze aki szintén ragaszkodó, mivel van hogy a kedvességemmel és a túltörődéssel/odafigyeléssel uszítom el magam körül a lányokat. Egy ragaszkodó lányt valószínűleg ez nem zavarna, sőt.

4-es
Csakhogy ezek a ragaszkodó lányok pont ilyen drogosokhoz és eröszakosokhoz ragaszkodnak,mert gondolom melletük izgalmasabb az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!