Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom féltékeny. Hogy magyarázzam meg neki?

Már azért otthagynám a pitsába,mert olyan primitív szinten maradt meg,hogy elítél valakit csak azért, mert meleg. Nem,én nem vagyok meleg.
A kapcsolatod egyébként is elég ingatag (ne próbáld állítani az ellenkezőjét),ha ennyire bízik benned a "párod".
Ebből úgyis szakítás lesz,ha nem most,még szívsz vele egy darabig. A srác nem bízik benned,ha ez sem ok szakításra,akkor nyugi, az elkövetkező hónapokban(?) az ilyen ember bőven fog még okot adni.

#5, mit szívsz? Alapjárat mindenki homofób. Undort érez az iránt, hogy megy a farbatúrás, vagy a lefetyelés. Ezt nevezzük normálisnak.
Az már egy egészen más tészta, hogy ezt szóvá tesszük, avagy sem. Én nem szeretem a buzíkat, mégsem köpdösöm arcon mindegyiket azért, mert az. Ilyennek született, el kell fogadni.
Elfogadás > [szeret-nemszeret érzések]
De az, hogy te leszűröd ebből a helyzetből azt, hogy ha valaki nem szívleli azt ha valaki meleg, akkor az egy utolsó féreg bigott náci köcsög, ... sőt! még azt is, hogy szakítás lesz ebből a kapcsolatból, az azon túl hogy szánalmas, kissé röhejes is.

#6: nem mindenki homofób,csak te vagy ennyire alacsony szinten.
Nekem nem különösebben bántani,hogy a másik ember egy harmadiknak a farában túr. Sőt,nem is kell elképzelnem. De hoppácska, a homofóbia kiterjed a leszbikusokra is, de gondolom az ilyen te fajta embereket a női érintkezés nem zavarja. Gondolom az ollózás, meg hogy az orál nem zavar két nő között,mert fú de izgi,de ha egy férfi a másikba dugja, az undorító. Képzeld,én teszek rá,ki hova dugja. Ha egy meleggel vagy leszbikussal beszélek, akkor engem egyáltalán nem érint a magánélete, képzeld,akkor sem érintene,ha hetero lenne.
Te papolsz az elfogadásról,mikor előző mondatodban undorítónak tartod? Bújj már el, kisfiú.

Tűrdd el
Mondd el
Mond azt, hogy aromantikus/aszexuális

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!