Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a jelenlegi/volt párotokat? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt, megbantatok? Elmondtatok neki?2019. aug. 18. 21:14
1/7 anonim 

válasza:

Oket meg nem, de a jovobeni paromat csalom meg :)
2/7 anonim 

válasza:

Igen, mert megcsalt, és kiábrándultam belőle. Megbántam, mert egyszerűbb lett volna rögtön szakítani, ahogy megtudtam, és nem húzni azt, ami már nem működik.
3/7 anonim 

válasza:

Jo hogy igy probalod csokkenteni a sajat buntudatod xdd
4/7 anonim 

válasza:

Nem tennék ilyet. Ha már elkezdenék azon gondolkodni,hogy másra vágyok, akkor megfontolnám a szakítást, de nem hagynám elfajulni a dolgokat. Senki nem érdemli meg, hogy megcsalják.
6/7 anonim válasza:
Én Nekem kedves volt barátnőm volt ilyen gerinctelen pár napja, több pasival is flörtölt neten furának éreztem rákérdeztem nincs semmi baj, kutakodtam kicsit kiderült a világ legrosszabb embere vagyok jelenleg is :D ja hozza teszem szinte mellettem pötyögte a másik srácnak hogy szereti de közbe nekem fogta a kezem, ennyit ér bármelyik nő
7/7 anonim válasza:
Az első megcsalásom részegen volt egy buliban, azt akkor nagyon megbántam. Utána újra találkoztunk és újra megtettük többször is. Idővel kiderült, mindkettő elhagyott. Első szerelem volt, azóta nincs párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!