Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen 14 éves csajjal járni az gáz?
Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 20:57
11/18 anonim válasza:
Semmi gond nekem is bejönnek a jóval fiatalabbak :D
12/18 anonim válasza:
Ha az én lányom lenne, kitekerném a nyakad.
13/18 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Az a korkülönbség csak most tűnik soknak. Ha pedig szeretitek egymást, akkor kit érdekel, hogy más mit gondol rólatok
14/18 anonim válasza:
Nem. Bár nekem egy hónapot élt meg a kapcsolat (pont ugyanezzel a kor kiosztással). A szülei nem kedveltek, én se őket. De a lánynak a család fontosabb, mint egy kapcsolat. Aztán miután szakítottunk, elkezdte tolni a #metoo kampányt. Szóval csak óvatosan. De komolyan. Ez a lány is tök érettnek tűnt, és az is. De akkor is 14...
15/18 anonim válasza:
Nm gáz!
Egybknt ha tetszik, és mind a kettotok igy erzi, akk mert ne lehetne? Szentem nagyon cuki!
de most komm ne erdekeljen a tobbiek velemenye!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!