Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha tudnád, hogy akivel szeretitek egymást, nincs, nem lehet közös jövőtök?
Sokat számít hogy miért gondolod így hogy nem lehet közös jövő!???
Ha a család miatt akkor nem igaz a szeretet... Ha igazán szeretitek egymást nincs olyan aki közétek állhat!
Nálunk a korunk miatt tudtam. Bár terveztünk -ez részemről rendben is lett volna- tudtam, hogy különböző okok keresztbe tesznek.
Megpróbáltam örülni minden napnak amit vele vagyok, amig vele vagyok. Megpróbáltam addig is, hogy mosolyogni, boldognak lássam.
Szerintem azért általában ezek a problémák áthidalhatók, persze ez nagyban függ a szitutól, de ha nagyon szeretné mindkét fél, akkor nem sok akadályt látok.
De ha véletlen a könnyebb út jobban fekszik, akkor engedd el, jobbat úgyse tudsz. Iszonyatosan fog fájni, és valószínűleg örökre keserédes lesz az illetővel töltött idő emléke, de ez a 2 opcionális megoldás létezik.
Mi költözés miatt. 450 km távolság választ el minket. Nehezen viseljük, nem tudom mi lesz, de szeretjük egymást nagyon.
21L 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!