Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen akkor vége?
Kb úgy másfél hónapja állandóan veszekszünk, de a legapróbb dolgokon is. Legyen az sampon, vagy egy szó bármi. Képesek vagyunk úgy megsérteni egymást, hogy utána egész nap rossz kedvünk lesz.
Ez az első hosszabb kapcsolatom nekem is és neki is. Nem sokára 1 évesek leszünk. Mikor felmerült bennünk az, hogy talán véget érjen az egész, arra gondoltunk, hogy az a sok munka hiába való és hát mindkettőnknek fájt.
Utána 1 hétig minden rendben is ment aztán kezdődött elölről. Tanácstalan vagyok, hogy most mit is kéne tennem. Azt mondja rajtam áll. (ez nagyon önző amúgy tőle, hogy rám keni az egészet)
Vkinek van tanácsa? Vagy van ebben tapasztalata?
Nem a beleölt időt kell nézni, hanem hogy a jelenben hogy érzed magad. Láthatóan ki vagy merülve és nem működik ez már köztetek. Amit mondott az meg tényleg önző és egyben ostoba is, és tökéletesen jelzi hogy esze ágában sincs javítani a helyzeten, jó lenne neki ez a jelenlegi posvány. Te nem akarsz posványban élni, nem?
Megpróbáltátok megbeszélni, nem ment, nem lehet ezen már mit erőltetni.
Nos szerintem az már régen rossz ha nem azért akartok együtt maradni mert szeretitek egymást hanem azért mert kárba veszne a sok munka
szerintem ezt mi nem dönthetjük el helyettetek
ezt nektek kell tudni
lehet hogy még megmenthető a kapcsolatotok sőt nem komoly hibákat követtetek el egymás ellen
veszekedni minden pár szokott és sokszor szorosabb is lesz utána a kapcsolat
kibékülni már sokkal nehezebb
ezt szerintem közösen kellene megbeszélnetek
mennyire vagytok boldogok a kapcsolatban?
mennyire elégít ki titeket ez a kapcsolat?
mennyire szeretitek egymást? mi az amit nem szerettek a másikban?
milyen jellegűek a problémáitok?
komolyak e a probkémáitok?
szerintem ha ezeket közösen kivesézitek
meglesz az a válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!