Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszik/ vonzó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszik/ vonzó ha a lánynak vannak perverz gonolatai és egyet kettőt megoszt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kölcsönösek az érzéseink, tegnap éjjel beszéltünk és kérdeztem hogy mit csinál. Azt monda álmodozik, gondolkodik valamin. Nyilván megkérdeztem miaz ő nagyon zavarba jött de elmondta, nagyon izgató volt végig hallgatni a perverz gondolat menetét, eldobtam az agyam. Ez normáli?17F

2019. júl. 23. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Vannak perverz lányok, normális :) Elárulhatnád, hogy mit mondott, hadd örüljünk már mi is :D
2019. júl. 23. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányok perverzebbek mint a fiúk, csak nem mondják el mindenkinek ezeket a dolgokat.
2019. júl. 23. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen! :)
2019. júl. 23. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, tetszik.
2019. júl. 24. 18:06
 5/9 anonim válasza:
Basszatok
2019. júl. 24. 23:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz kicsit nem is tudom hogy mondjam... bunkó! De a többit nagyon köszi
2019. júl. 25. 00:24
 7/9 anonim válasza:
Elmondanad milyen perverzsegeket mondott?
2019. júl. 25. 03:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah, én voltam így a barátnőmmel és valahogy kinyögte mi az a perverz gondolat amire gondolt... És gondoltam én mindenre, anál, pisi, kaki, kiöltözés, beöltözés és nem fogjátok elhinni mi volt az,... hogy kicsináljon engem teljesen szexuálisan. Tehát egy domina szerep féleség. Ez perverz, mert szerintem nem.
2019. szept. 7. 02:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Szeretnek èn is ilyen lánnyal beszélgetni!
2019. okt. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!