Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisztus2000 kérdése:
Ha egy srác szépnek tart akkor tetszem is neki?
Figyelt kérdés
Szoval tegnap találkoztam vele. Én ügyebár mindig arrol viccelödök ,hogy milyen szép vagyok és tökéletes. És akkor ő ezt nagyon túlzásban vitte. Mikor ment haza meg én is akkor megkérdeztem ,hogy tényleg szépnek tart? És akkor azt írta ,hogy: Szerintem tényleg szép vagy. Meg mindig ő akar fizetni én meg nem akarom hogy ő fizessen mert nem egy ATM-nek nézem. És ha kell kiál mellettem.2019. júl. 11. 12:26
11/12 anonim válasza:
Ez a kettő nem feltétlenül függ össze. Gondolj bele, hogy ha szerinted egy srác jól néz, attól még nem biztos hogy járnál is vele, mert lehet hogy a személyisége nem vonzó, ha jobban megismered.
12/12 anonim válasza:
Velem is sokszor van olyan, hogy egy srácot helyesnek tartok, de valahogy mégsem fog meg eléggé a külsejével ahhoz, hogy a személyiségét jobban meg akarjam ismerni. Egyszerűen hiányzik valami belőle, amit nem nagyon lehet leírni. Valahogy az arca nem úgy van összerakva, ami engem igazán megmozgatna, vagy csak szimplán a kisugárzásával van a baj, szóval ez még nem jelenti azt, hogy összejönne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!