Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fenntartható e a kapcsolat?
Egyéb dolgok miatt következő hónaptól a barátommal hétköznapokon nem fogunk tudni találkozni. Csak hétvégén, de a barátaival meg az ismerőseivel is csak hétvégén fog tudni találkozni, ezért max egy ottalvás, vagy egy két együtt töltött napunk lesz egy héten. Előtte minden nap találkoztunk, és ez lett a megszokott. Mennyire tartható fent egy ilyen kapcsolat egy ilyen hírtelen változás után?
Én vállalnám, de a barátom kitartásától félek. Nagyon szeret és ragaszkodik hozzám, de eléggé könnyen feladom típus. Nagyon félek, hogy mi lesz ezután. Mit lehet tenni ilyen esetben?
Ne parázz :D
Ha eddig is erős kapcsolat volt, nem lesz gond- legfeljebb jobban értékelitek az együtt töltött időt, mert nem lesz totál monoton.
Szerintem nem kell, hogy ilyen problémát okozzon ha tényleg szeretitek egymást.
Ha pedig a barátod félted, azt mondd el neki. Beszéljétek meg. Bár szerintem egy hét annyira nem sok, főleg hogy hétvégente találkoztok.
Nem is értem mi ezzel a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!