Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ez a pocakosság még belefér?
Figyelt kérdés
Kicsit meghíztam nyár eleje óta, 177 centi és 82 kiló vagyok. Főleg a pocakom hájasodot... Szerintetek ez még belefér?
Aki mondana véleményt kép alapján is, írjon és tudok mutatni.
18/F
2019. júl. 10. 15:27
1/20 anonim válasza:
Nekem semmi bajom ezzel :)
Sőt, van amikor még tetszik is a "dad bod"
Szeretem ha mackós a fiu. Ferfiasabb a kis pocak mint a soványság.
Mutathatsz képet is ha szeretnel
18/l
2/20 anonim válasza:
Nekem személyesen nem jönnek be az ilyen fiúl,de kinek mi.
3/20 anonim válasza:
Nekem a vékony,magas fiúk jönnek be,így nem.
4/20 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, ha szeretnél :)
6/20 anonim válasza:
Nekem is küldheted ha gondolod:)
7/20 anonim válasza:
Szerinem belefér bőven. Még pasi is vagy, és így szélesebb a vállad. Lehetségesnek tartom, hogy talán plusz tíz kiló sincsen rajtad. Mármint 10+ kiló fölöslegbe. Hogy még annyi sincs. És akkor az teljesen jól van. Én arra gondolok, hogy szerintem alacsony az önértékelésed. Nem képzellek daginak.
9/20 anonim válasza:
Küldj képet legyszi, így nem lehet semmit mondani
10/20 anonim válasza:
Nekem is jöhet a kép, őszintén elmondom a véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!