Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátnőm előttem öltözött...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm előttem öltözött át. Akkor akar valamit?

Figyelt kérdés

Én olvastam náluk, utána ment edzésre és én addig is náluk voltagyok aztán náluk is alszunk. El ment az edző cuccát behozta a szobába és hátatfordított és a bugyiját kívül mindent át vett ( nem tudtam hogy így veszik fel a melltartót) és az a kérdésem hogy szerintetek direkt azért csinálta hogy lássam? (Annyira izgató volt😱😛)

16F

2019. júl. 7. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőd, akkor nyilván akar valamit, nem?
2019. júl. 7. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván elakart csábítani
2019. júl. 7. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő a barátnőd...
2019. júl. 7. 23:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Hamarosan hazaér, akkor most mit csináljak? Ha tényleg el akart csábítani akkor sikerült
2019. júl. 7. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd te butus, egy ilyen jelzésre illik kezdeményezni ;)
2019. júl. 7. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, át akart öltözni.
2019. júl. 7. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Fhu de pancser vagy... hagyd el!!! Nem való neked barátnő!!! Mi a barátnőmmel közösen öltözünk át. És öltözködés közben fogdosom a hatalmas melleit stb...
2019. júl. 8. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha én öltözök, akkor nem fordulok el. Nincs mit szégyelnem. A barátnöm sem szégyenlős.
2019. júl. 9. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Végül lett belőle valami? :)
2019. júl. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!