Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túrázós barátnőt honnan tudok szerválni magamnak? :D
Figyelt kérdés
Akivel lehet barangolni hegyen, völgyön át, dzsungel mélyén keresztül. Természetjárással egybekötött felfedezés. Lényeg hogy kirándulós típus legyen, sőt akár kerékpározásban is benne vagyok, ha megoldható. Az a lényeg hogy bírja a strapát és ne csak az legyen, hogy városba kell járkálni ruhát vásárolni vele, meg drága étterem és világ körüli utazás stb. Szóval csak az egyszerűbb, vagy vagányabb lányokra gondoltam.2019. júl. 7. 14:22
1/11 anonim válasza:
Én imádok túrázni, de ne érts félre, nem ajánlgatom én magam, sőt pont ezt mondom: van elég kirándulós hal a vízben.(:
2/11 A kérdező kommentje:
"van elég kirándulós hal a vízben.(:"
Most ezzel nem tudom mire akartál utalni, de én tényleg túrázós partnert keresek, nem alkalmi kapcsolati partnert.
2019. júl. 7. 14:56
3/11 anonim válasza:
Nemnem nyugi, nem alkalmira gondoltam én sem.😅
Csak azt próbáltam elmondani, hogy nagyon sok nő/lány szeret túrázni, és biztosan találsz majd magad mellé olyan társat, aki ebben a hobbidban is elkísér és szereti csinálni.
Mivelhogy én is szeretem, és akkor gondolom, nem vagyok vele egyedi a világon.:D
4/11 A kérdező kommentje:
Ja így már mindent értek! :) Pedig, ha már írtál szívesen megismernélek, ha tényleg lány vagy :D És igen tudom sok lány van, csak nehéz meglelni az igazit. Amúgy ne értsd félre, hisz nem diktatúra. Csak felvetettem akkor már :)
2019. júl. 7. 15:40
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor rendelek barátnőt XD
2019. júl. 7. 16:53
7/11 anonim válasza:
kettőt kérek, volt egy de lelépett, ezért ha kettő lenne és egy lelépne még mindig lenne 1 ^^
8/11 anonim válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező? :) és csak túrázó partnert szeretnél vagy úgymond kapcsolatra is? Mert nem mind1
9/11 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, hogy ahogy alakul. Egyenlőre még ismerkedni, barátkozni pröbálok aztán, ha megkedveltetem magamat egy lánnyal bele megyek kapcsolatba is.
2019. júl. 8. 14:20
10/11 anonim válasza:
inkább nyilasokat, mérlegeket, vízöntőket keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!