Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egy buliban ismerkedni?
Figyelt kérdés
20/L vagyok, megyek jövőhéten barátnőkkel a szülinapomat megünnepelni egy buliba. Voltam már párszor, de most ismerkedni is szeretnék srácokkal, csak nem tudom hogyan kéne. Eddig nem igazán jöttek oda hozzám a pasik. Mivel hívjam fel a figyelmüket magamra? Tudni kell hogy elég csendes és visszahúzódó vagyok, de ha belelendülök előbújik belőlem a partiállat 😀2019. júl. 7. 13:18
1/5 anonim válasza:
Öltözz lengén, tedd ki a bögyöket. Tuti odamennek hozzád.
3/5 anonim válasza:
Átlátszó felső popsi ki:/ viselkedj ribisen
4/5 anonim válasza:
Főleg ha smaci tapi belefér ha ez nem akk meg el se menj 😁😁
5/5 anonim válasza:
Menj oda te táncolni hozzájuk. Viszont ne viselkedj ribisen, kivéve ha egyéjszakásra hajtasz. Hagyd hogy meghívjanak valamire. 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!